torsdag 17. september 2015

Heklet hatt dame

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Denne siden ble sist oppdatert 25. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på luer og hatter til voksen, barn og baby.


Beanies og luer er sesongens trendplagg. Marker din personlige stil med en hatt , ull lue eller beanie, som kan brukes med nesten alt du har i garderoben. Produkter med store myke bremmer er et flott alternativ, og de gir en mye herligere skygge.

Men hvis du skal bevege deg raskt rundt, eller hvis det er mye vin er denne typen hatt ikke ideell og den kan blåse av deg. Andre muligheter er caps, solskjerm og småbremmede hatter. Lyst å hekle et hodeplagg?


Her kommer en enkel oppskrift på en sommerhatt. Hatten kan justeres slik at den kan passe både for barn og voksen. Passer str år -år.


HER finner du gratis, norsk oppskrift på denne heklede sommerhatten. I vårt sortiment finner du vinterluer som holder deg varm, samt capser og hatter som beskytter mot sola. Sett prikken over i-en med en lue, hatt eller caps.

Dersom du mangler en myk og deilig lue til vintergarderoben, kan vi friste med mange flotte varianter som vil både holde deg varm i topplokket og redde dårlige hårdager. Når sommeren melder sin ankomst kan det være lurt å beskytte deg mot sola med en sporty caps eller en stilfull hatt. Norges største utvalg av damehatter.


Se vårt store utvalg. De Beste Priser Nå! Capser, luer, hatter og andre hodeplagg fra Fjellreven til dame. Rask levering og fri frakt ved bestillinger over 500kr.


Et samlested for linker til oppskrifter og inspirasjoner funnet på nett! Sjekk sidemeny for kategorier. Heklet hatt med hullmønster og blomster. Arbeidet er heklet i DROPS Paris. Hush Hush by DROPS Design.


Veske med fargemønster og dusker, heklet rundt. Skandinavias største utvalg. Kjøp hatt trygt mot faktura og med rask levering.


Er pensjonist, og bor sammen med Einar som jeg har vært gift med i år. Har fem voksne barn som alle er flyttet ut og har etablert seg. Har fjorten herlige barnebarn, elleve jenter og tre gutter.

Enda ett nytt oldebarn er kommet så nå er vi oldeforeldre til to gutter og en jente. Våren nærmer seg men en lue er alltid god å ha uansett årsti enten du sitter ute en kald vårkvel er ute på sjøen en vindfull dag, har en bad hair day eller rett og slett bare vil ha lue på deg! Jeg skrev en oppskrift på en enkel lue til kusinen min i fjor vinter og jeg tenkte jeg ville dele den med deg også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg