onsdag 16. september 2015

Hekle rundt teppe

Et enormt utvalg av runde tepper i mange stiler, farger og størrelser! Lagertømming av kvalitetstepper. Stort utvalg av orientalske tepper. Medaljong- og heldekkendemønster.


Fine tepper til gode priser. Kjøp tepper med valgfrie mål.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lag et rundt , heklet teppe som passer perfekt inn i stua di. Et teppe eller en klut får jo raskt litt særpreg hvis du legger til en lekker kant. Her får du tips til hvordan du kan gjøre det! Det finnes mengder av folk der ute som legger ut instruksjonsvideoer, men dette er min favorittkanal.


Hekle staver i hver maske omgangen rundt. De første omgangene hekles på denne måten med staver i hver maske. Fortsett å øke på hele matten, men avta gradvis etter hvert som matten øker i omfang.

Pass godt på at matten ligger flatt mot underlaget når du legger den ned. Hekle striper etter egen fantasi og smak. Slik ser kanten jeg vil lage ut: På bloggen bildet er hentet fra, står det en slags oppskrift på kanten, men jeg aner ikke hvordan dette skal gjøres. Ved å plassere møbler på et av de større runde teppene kan du leke deg med rommets dimensjoner.


Jeg kan kun hekle luf. En sofagruppe på et rundt teppe skaper for eksempel følelsen av et eget rom i rommet. Et rundt teppe er med på å myke opp et firkantet rom. I vanlige rom vil et rundt gulvteppe fungere som en kontrast til kantene man ellers ser, som gir en fin harmoni til rommet. Denne siden ble sist oppdatert 23.


Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper. De aller fleste er gratis. Hos Hobbii finner du et stort utvalg av kvalitets Heklenåle. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Men noen av disse prosjektene tar en betydelig mengde tid og garn for å fullføre, som kan bli dyrt.


Sammenlign tilbud på Heklet rundt teppe i kategorien Tepper fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Tepper ved hjelp av vår tjeneste. Vintertiden er like rundt hjørnet, og det inndbyr til innendørs hygge. Hva er bedre en et lekkert sofateppe til at tulle seg inn i når kulden riktig melder seg utenfor?


Her er vårt råd på det perfekte teppe , som du selv kan hekle.

Teppet er heklet i Hobbii Tivoli garn, som er 1 Akryl, og finnes i et hav av skjønne farger. Runde og 2: Etter du har heklet sammen bestemorrutene, hekler du to runder med fastmasker rundt teppet , fest hver runde med kjm. Hvordan hekle sammen bestemorruter. Hjørne: fm, lm, fm.


Garnmengde: One size(4) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Våre runde tepper kan passe inn på ungdoms- og barnerommet såvel som i stuen eller i arbeidsværelset.


Slik fortsetter du helt til du syns det er langt nok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg