fredag 25. september 2015

Omgangssyke engelsk

Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Vet noen hva omgangssyke heter på engelsk? Bli med i samtalen. Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere.


English-Norwegian Dictionary: Translation for omgangssyke. Norwegian-English online dictionary (Engelsk-norsk (Bokmål) ordbok) developed to help you share your knowledge with others. Vi har én oversettelse av omgangssyke i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt.


For å unngå smitte av omgangssyken er det viktig med god håndhygiene. Hvis du allerede er smittet har vi flere gode råd som kan hjelpe deg. Hva er omgangssyke ? Sykdommen varer normalt fra noen få dager til en ukes ti og den smitter lett. Virusinfeksjon i tarmen er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Det er ikke alle som kaster opp.


Det kan variere fra person til person, sier Lange ved Folkehelseinstituttet. Behandling ved omgangssyke. Det finnes ingen behandling mot norovirus infeksjonen, men man kan lindre symptomer og forebygge komplikasjoner. Ikke gi drikke med for mye sukker (slik som for eksempel brus) da dette kan øke graden av diaré.


Og siden dette er en sykdom som sprer seg rask, er det ekstra viktig med god håndhygiene. Dette er den beste måten å beskytte seg selv og andre mot smitte. Fant setninger matching frasen omgangssyke. Oversettelse minner er skapt av mennesker, men justert av en datamaskin, som kan forårsake feil. De kommer fra mange kilder og er ikke kontrollert.


Da ble det utviklet ORS-løsninger som var tilsatt antatt riktige mengder av salt og sukker. På engelsk heter dette oral rehydration solutions (ORS), eller glucose electrolyte mixtures (GEM). Utviklingen av slike ORS har reddet mange liv. Dette har vært en svært viktig oppdagelse, særlig for U-land hvor barn dør av diaré, påpeker Valeur. Viruset gir klassiske omgangssyke -symptomer: kvalme, oppkast, vondt i magen, smerter i musklene, diaré og feber.


Dersom du vil ha en helt sikker diagnose må legen din sende inn en avføringsprøve senest tre døgn etter at du har blitt syk. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til omgangssyke. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma.


Omgangssyke engelsk

Kvalme og omgangssyke - kjerringråd. Vi har fått inn et råd mot kvalme og omgangssyke. Det går som følger: Dersom du har omgangssyke , eller er syk på noen som helst måte, er søvn og hvile den beste medisin. Sørg for å ligge med hodet høyt, støttet behagelig opp så nakken får være så rett som mulig. Vi går nå inn i den verste perioden hva angår magehelse.


Viruset forekommer bare hos mennesker og finnes ikke fritt i naturen eller hos dyr. Smittemåter Norovirus er meget smittsomt og er ofte årsak til utbrudd i institusjoner og steder hvor mennesker samles og bor tett. Når barnet ditt kaster opp, er det ikke alltid omgangssyke som er synderen. Faktisk kan oppkast skyldes svært mange ulike ting. Oppkast er et svært uspesifikt symptom hos barn, og kan være alt fra hjernehinnebetennelse til ingenting, sier barnelege Beint Sigmund Bentsen ved Oslo universitetssykehus, Ullevål.


I Norge er vanligvis sykdomstoppen i november-desember.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg