onsdag 9. september 2015

Handle i sverige 2018

Pris i Sverige : 2. Og i påska er det ekstra mange som legger en svenskehandelstur inn i planene. Noen ganger kommer det dessverre så mange fulle nordmenn over grensa - at Systembolaget ser seg nødt til å holde dørene stengt. Hvor mye du eventuelt kan spare på å handle i Sverige , vil selvsagt avhenge av hvor du befinner deg og hvor langt du må kjøre.


Dersom målet med handleturen er å spare penger så bør du skrive handleliste, holde deg til den og bare handle det som du faktisk har tenkt å spise innenfor rimelig tid. Det er også mye penger å spare på å handle inn boksbrus i Sverige.

I Norge koster en boks brus kroner inkludert pant, mens den i Sverige koster kroner inkludert pant. Særlig dersom du drar til et kjøpesenter, er det lett å la seg friste til å handle mer enn du trenger. Reiser du på impuls eller for kosens skyl er det lett for at vinningen går opp i spinningen.


Klær og sko er det fint lite å spare på å handle i Sverige , ei heller bleier som det har vært priskrig på i Norge i årevis. Forbrukerøkonomer: Nå er det ekstra mye å spare på Sverige -turen. Sverige har blitt 5–prosentbilligere siden romjulen – samtidig har Söta bror lave priser fra før av. Det er nemlig ikke alt det lønner seg å handle i Sverige.


Skal du spare penger, må du være smart og velge riktig! I dag fikk vi tips fra rutinerte harryhandlere om hva det lønner seg å putte i handlekurven i Sverige.

Til slutt regner kalkulatoren ut hvor mye du totalt har betalt for varene i Sverige og i Norge, og hva den totale besparelsen er. Nederst kan du også legge inn transportkostnader, hvis du ønsker å ta hensyn til dette. Er du opptatt av å handle økologisk, så er økologiske varer også mye billigere i Sverige. Andre ting du kan spare inn mye penger på er oppvasksåpe og vaskemiddel, samt barnemat og babyutstyr.


Utstyret kan man jo kjøpe brukt, men om dere vil ha nytt utstyr kan det være mye å spare på å handle det i Sverige. Her er billig-kuppene du kan gjøre i Sverige. Denne artikkelen er.


Oversikten viser at det er mye penger å spare på å handle i Sverige. Man sparer generelt over halvparten på kjøttvarer solgt i Sverige , mens delikatesser som Andebryst kan man få enda billigere i Sverige. Det lønner seg å handle i Sverige hvis du handler det som er billigere i Sverige. Men hvis du i tillegg handler masse ekstra, for eksempel mye brus og mye godteri, går vinningen opp i spinningen og du vil bli sittende igjen med en kassalapp som er like stor som den ville vært i Norge. Kvarg er noke av det beste eg får, og god nok grunn aleine for å reise til Sverige å handle.


Konsistensen er skikkelig fyldig og god! Kvarg finnes i både store (500g) og mindre (150g) beger, i mange ulike og spennande smaker. Eg kjøper alltid fleire store i naturell, og en del i små beger, som er perfekt å ta med på farten.


Betal i svenske kroner i Sverige. I kassa på konsumen i Sverige får man valget mellom å betale i norske eller svenske kroner når man betaler med kort. Er du på grensehandel i Sverige , eller i Sverige eller utlandet for øvrig, lønner det seg alltid å betale i lokal valuta.


Godt har tidligere tipset om matvarene du bør gjøre på såkalt harrytur som kanskje ikke er de vanligste kjøpene i Sverige.

Bli med gratis til spareland. Thorleifs Bussreiser kjører gratis hver dag, året rundt til Coop Storlien. Her finner du oversikt over avgangstider og ruter. Sammenlignet med prisene på nett, er det noe å spare på å handle i Sverige , men ikke all verden. På seks esker med General løssnus, som er kvoten du kan ta med inn til Norge, sparer du totalt 1kroner på å handle i Sverige sammenlignet med på nett.


Det dekker ikke mange kilometer med kjøring. Samtidig ble det også avholdt almene valg til kommune- og landstingsfullmäktige. Man kan like det eller ikke like det, men det er vel ingen tvil om at det er Strømstad flest nordmenn tenker på når vi snakker om shopping og grensehandel og Sverige ? Byens innbyggere tenker tydeligvis det samme.


For når Svenskeportenbesøker byen er det nordmenn over alt, og gode norske tilbud finnes på nær sagt hvert gatehjørne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg