tirsdag 8. september 2015

Ikea kjøleskap

Vaskemaskiner, kjøleskap , tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Lyst på ny telefon? Alt av telefoner og tilbehør.

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Kjøleskap hos WhiteAway. Hos IKEA finner du frittstående og integrerte kjøleskap , fryseskap og kjøleskap med fryser i høy kvalitet. Se hele utvalget av kjøleskap og frysere på IKEA.


Bryteren for rask nedkjøling gjør at du kan kjøle ned drikke og fersk mat raskt om du har handlet inn mye. Med et IKEA -kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Justerbare hylleplater i herdet glass lar deg skreddersy oppbevaringsplassen din, tilpasse den etter behovene dine og lage en fleksibel løsning.

Du kan enkelt se og nå det du har i kjøleskapet fordi dørrom, salatskuffer er transparente. Nytt kjøleskap i mange varianter. Våre kjøleskap fra iiglo, Scandomestic og Bosch kommer i flere ulike størrelser, energiklasser og farger, og du kan velge fritt ut i fra det du selv har behov for. Eller kanskje du bare vil ha et tøft Coca-Cola kjøleskap til kjellerstua eller kontoret? Her ser du en oversikt over våre bestselgende.


Best i test - kjøleskap - kombiskap Etter å ha gransket aktuelle eksperttester og pratet med flere hvitevareforhandlere blir valget ganske enkelt. Det handler om et kombiskap fra en produsent som er kjent for å gjøre bra hvitevarer. Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av kjøleskap. Vi har en rekke ulike modeller og tilbyr dessuten levering, installasjon og retur av gammelt produkt.


Bestill enkelt på nett, eller besøk din nærmeste Obs-butikk. Obs er konkurransedyktig på pris, og matcher de fleste. Finner du ikke den reservedelen du mangler i varelisten, så kan vi som oftest hjelpe allikevel og skaffe reservedelen i løpet av få dager. Med jevne mellomrom trekkes produkter fra markedet på grunn av feil, og det kan gjelde alt fra posesupper til Ikea -lamper og biler.


Nå har Ikea oppdaget en feil på et utvalg frysere og kjøleskap i serien Frostfri, som kan gjøre hvitevaren strømførende og dermed lede til elektrisk støt. Høyskapet for innebygging av hvitevarer fra IKEA har intrukket bakplate, dvs om du monterer høyt kjøleskap så skal ikke bakplata monteres der hvor kjøleskapet står - bare øverst slik at den dekker skapet der evnt. Om du har foring til tak så må du også legge en lufterist der slik at varemen kommer ut.

Integrerte kjøleskap. Et integrert kjøleskap skiller seg fra andre kjøleskap ved at de leveres uten et frontpanel på døren. Dette for at man selv skal kunne velge det frontpanelet man måtte ønske slik at det i større grad kan integreres som en del av det øvrige kjøkkeninteriøret.


Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt vinkjøler hos oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg