fredag 11. september 2015

Bursdagsfeiring tips 10 år

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. I denne alderen kommer også forskjeller mer fram, på godt og vondt. Mens én -åring kommer i bursdagen med sløyfe og strutteskjørt, kommer klassevenninnen med tights og sminke.


Tips for feiringen. Hold deg til én farge, for eksempel svart, sølv eller gull.

Flere farger kan plutselig virke barnslig. Lag en gjennomført fest med duk og lys, litt sånn på voksenvis. Det er stor forskjell på jenter og gutter, så det er avgjørende med en ”sikker” plan.


Invitasjonen bør inneholde tydelig informasjon om hvor, når og hva som skjer, og hvilket antrekk som gjelder dersom det er et tema for bursdagen. I alderen , 1 og år begynner ting å bli flaut, og barna vil bestemme selv. Her er tipsene til en vellykket barnebursdag for barn som er , 1 eller år.


Poden fyller år til høsten og er ikke klar for vanlig barnebursdag lenger. Han har stk han vil be.

Noen som har tips til andre hyggelige ting vi kan ta med gutta på? Kjør svarte eller hvite ballonger og be alle gjester kle seg i helsvart eller helhvitt. Slike fester holder ungdommer på med til de er opp i 20-årene, ifølge Camilla. Gutter kler seg ut som jenter og omvendt. Men er barnet trøtt og frustrert, kan det være bedre å roe det litt ned ved å lese en bok eller lignende.


Nærmer det seg kvel er det også lurt å begynne med de faste rutinene i god tid – noen ganger kan det ta litt lenger tid før barnet sovner etter en bursdagsfeiring (mens andre slokner som et lys – utslitt etter en kjekk feiring). I skolealder er det vanlig at alle jentene eller guttene i klassen blir invitert – i hvert fall opp til barna er rundt år. Tommel opp for Popbursdags-konseptet ! Vil skryte uhemmet av bursdagsverten. En superkul opplevelse, som allerede går sin seiersgang via sosiale medier:) Far til jente år. På Popsenteret får du og vennene dine slippe løs stjernefaktoren!


To voksne står holder en stang mellom seg. Bursdagsleker fra år 4. Barna stiller opp og forsøker å passere under stangen ved å bøye overkroppen bakover. Hei Mange har spurt om hvile leker vi hadde i bursdagen min, så her kommer et etterspurt innlegg. LEK NUMMER Det første vi gjorde var Pakkeleken.


Det er en lek for å bestemme rekkefølgen på gavene som skal åpnes.

Passer for: Fra cirka år. I går åpnet vi døren for alle jentene i klassen hennes, og inviterte til sleepover. De ble stykker, til overnatting. Siste jenta reiste hjem kl 00. Partyet ble en braksukse!


Jeg deler kvelden med dere, kanskje finner dere noen verdifulle tips selv :-) Vi valgte gjøre det så lett vi kunne for oss selv. Ser du etter gave til -åring, og trenger noen gode tips og forslag? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet flotte gavetips i alle prisklasser, som kan passe til både gutter og jenter.


Det kan være at de følger et skattekart, eller det kan være det får et bestemt område å lete etter skattekisten på. Jo større ungene er jo større område bør dette utspille seg på. Et tips er å bruke sandkassen om du har, slik at ungene må virkelig grave etter skattekisten.


Eller gjem den ute i snøen på vinterstid. Gamle snille Bamsen vår fyller femti år i år. Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten.


På denne siden finner du en oversikt over tilbydere av barnebursdag i Oslo. Du skal finne et bredt utvalg slik at dere kan sette skikkelig stas på barnet som fyller år. Vi tar gjerne imot tips til det du mener burde inn på siden. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant. Tilbyr du noe som passer en barnebursdag?


Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år. Til deg fordi du er både tøff og grei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg