mandag 7. september 2015

Allsang bryllup

Allsang høyner stemningen på en fest. Jeg misliker sterkt allsang. Dessuten hadde ikke jeg personlig blitt med på nakenbading ved en slik anledning.


Min bedre halvdel kunne kanskje ha fått meg med på nakenbading hvis vi var på en ferie utenlands, med minimal risiko for å bli ferska av kjentfolk. Hvordan ordner dere bordsanger til bryllupet ? Passende sanger til allsang under middagen.

Det eneste vi kommer til å planlegge er dansen. Jeg tipper det blir veldig likt som i svigerbrors bryllup i fjor. Da var det et par som fremførte sanger, det var blitt laget et bildeshow med musikk til, og et par stykker som hadde skrevet allsanger.


Hadde du hatt litt bedre tid på deg skulle jeg ha hjulpet deg litt, jeg kan både skrive sanger og formidle solister og kor. Jeg er ikke proff altså, men har kontakter. Ellers fins det selvsagt mange ferdig-sanger på markedet, hør med venner og familie! Det beste er å bruke en melodi som alle kan, og som er lett å synge. Mange barnesanger faller i denne kategorien, og selv om du kanskje synes at slike melodier er kjedelige, er det ofte slike melodier som fungerer best til allsang.


Skal du skrive en sang til bryllup , er det mye å huske på.

Her har vi laget en liten oversikt. Vi har også mange andre gode tips og råd når det gjelder sanger til bryllup , både på dette nettstedet, men også på våre andre nettsteder Munter. Eller skal du kanskje gifte deg selv i sommer (og sliter litt med å velge kun en sang) er dette uten tvil listen du vil ty til for inspirasjon!


Uansett, enten du selv skal gifte deg, du skal i bryllup eller planlegger neste års bryllup , er Fist Dance-spillelisten superhyggelig og behagelig å høre på. Da var det overstått…:-) og igjen, takk for fantastisk god hjelp til tale, må bare si at det er utrolig behagelig å ha tilgang til din kompetanse og bistand i slike sammenhenger. Er mange fine sanger med gode tekster, men det er jammen ikke alle som egner seg som allsang. I ett bryllup er det jo gjerne en veldig blandet forsamling, og har man aldri hørt en sang før så er det ikke lett å synge med. Enten du skal ha bryllup , konfirmasjon, jubileumsfest, bursdagsfest, dåp, vanlig fest.


Du trenger ikke kopiere opp sanger fra venner og kjente eller lete rundt på nettet. Her får du de ferdig skrevet klar for å skrives ut. Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Jeg sitter og lager programmet for middagen. Der har jeg tenkt å ha med endel sanger, antagelig blir ikke alle sunget, men det er jo greit å ha noen i reserve.


En selvskrevern en er Kjærlighetsvisa av Halfdan Sivertsen. De må jo passe til allsang , da! Hvor kan jeg finne sånne moro-sanger på nettet? Noen som har forslag?


Mener sånne litt humørfylte til allsang , ikke av den rosa typen.

Jeg takker for innspill,men vi skal ha allsang etter kakene,så da blir det kanskje litt mye. Er litt enig i disse masseproduserte sangene,det er derfor jeg lurer på om noen vet om noen som er litt spesielle,som ikke går igjen og igjen i bryllup eller andre festligheter. Er der noen band som har lyst å være med her, så send meg litt info, og dere kommer på plass ganske snart!


Programmet er helt siden starten blitt ledet av Katrine Moholt (44). Bryllup - forberedelser og planlegging - veien fra frieri til bryllupsfest. Da får du de peneste kopiene. Du som går i giftetanker ønsker en vellykket bryllups fest og en god start på giftemålet.


En morsom sang som er perfekt for allsang når man er på busstur. Vi gir deg også mange tullevers som barna liker. En elefant kom marsjerende: Taktfast barnesang. Barna simpelthen elsker å marsjere rundt i stua etter denne, så sleng deg inn i opptoget!


En gul knapp (virre, virre, vapp), regle En gul knapp er en kort, men populær elle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg