torsdag 17. september 2015

Korte vitser

De beste korte og tørre vitsene Norge har å by på! Gi meg alt det beste av korte og skikkelig tørre vitser ! Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser.


Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser.

En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Korte vitser eller historier er ofte morsommheter som utspiller seg på en eller maks to setninger.


Humoristiske gode korte vitser er ofte lette å huske. Fremfør de gjerne i lystige lag. Morsomme vitser er vel noe av poenget?


Det finnes mange slags vitser , både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende.

Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser , selv om det ikke alltid er så lett. Velkommen til Gåte. Her finner du vitser i mange kategorier, hvor flesteparten er korte vitser. Besøk gjerne vår søsterside for morsomme sitater for flere korte morsomme.


Kona hadde et usedvanlig hårete underliv og det toppet seg når mannen sammenlignet underlivet hennes med Mullah Krekar. Kona bestemte seg at det var på tide å gjøre noe med saken og gikk ut på badet og glattbarberte underlivet før hun gikk inn til mannen igjen. En nordmann, en svenske og Claudia Schiffer satt sammen på toget. Plutselig kunne man høre en kysselyd og et knyttneveslag.


Da toget kom ut av tunnelen igjen satt nordmannen og Claudia SChiffer som om ingenting har hadde hendt, mens svensken holdt seg for ansiktet. Ja, den var jo grov. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer.


Grove vitser er for de som setter pris på god humor. Vi har både stygge og på kanten, samt korte grove vitser som passer best til voksne. Enda flere grove vitser – del 3. Kan du synonymene til pedofili, homofili, og nekrofili?


Tørre vitser , noen?

Noen korte ekstra grove groviser. Mer galskap fra det norske teamet bak Manual Samuel. Podkast: Fargebilder er mer enn det vi ser på skjermen og i avisen.


Nedenfor finner du mange frekke vitser og vitser på kanten. Her kan du finne gode vitser som du kanskje ikke har hørt før! En arbeidsledig mann ble tilbudt jobb i en dyrepark.


Gorillaen var dø så de flådde skinnet av den og laget en dress til mannen som skulle være deres nye gorilla. En dag snublet han og ramlet ned i løvegården. En lovende ung forretningsmann hadde nettopp fått nytt kontor. Første dag på kontoret kom det en person for å besøke ham, og for å imponere gjesten litt tok forretningsmannen telefonen og lot som om han satt i en svært viktig forretningsamtale.


Nej, jeg er født sådan. Tror forskningsministeren at der kan være liv på månen? Det er da ikke utænkeligt, når der er lys hele natten.


Det ved jeg ikke, svarede den ene, Jeg kiggede til den anden side. Skotten til sin kone. Hvis skyld var det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg