mandag 28. september 2015

Engelske guttenavn på j

Du kan altså lete gjennom alle disse navnene etter lan og du kan også søke etter guttenavn som begynner eller slutter på en gitt stavelse. For å søke bruker du søkemotoren til venstre på skjermen. Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende.


Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.

Men allikevel er det morro å titte på navn Her om dagen hørte jeg verdens fineste guttenavn , som jeg aldri har hørt før. Var noen jeg så på tv som het det. Dum som jeg var skrev jeg det ikke ne og nå husker jeg ikke hva det var. Ikke husker jeg hva jeg så på , på tv heller. Eneste jeg husker var at det var et engelsk navn.


Guttenavn - norskenavn. Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Til neste år kommer vi med nye og oppdaterte lister!


Sjekk disse forslagene til fine navn med betydning – som nesten ingen andre har!

Trenger et fint jentenavn på I. Det skal være mellomnavn så korte navn som Ida o. Har tenkt på Isabel og Irene selv. Vil så gjerne kalle opp oldeforeldrene jeg, men det er ikke lett å finne noe s. Under finner du en lang liste med jentenavn som begynner på j og deres opprinnelse. Dersom du leter etter et jentenavn på j , er du på rett plass!


Jeg er fra Norge og mannen Englan så det må vere et navn man kan uttale både på norsk og engelsk uten at navnet blir forvrengt på noen måte. Så navnet kan ikke inneholde r, æ, ø, å. Kunne tenkt oss et litt uvanlig navn som ikke alle barna i gata deler. Navnevalg er ikke lett altså.


En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Eneste kriterium var at navnet skulle starte på M. Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt? På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene.


Jeg skal ha et navn på sønnen min som begynner på S. Har hitill festet meg mest ved Samuel,. Presenterer man seg for eksempel i et selskap med I am Bår vil det på engelsk høres ut som man sier at man kjeder seg, sier Alhaug. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under.

Eksempel på navn er Emma, Mia, Ella, Liam. En annen trend er et økende antall av harde konsonanter i guttenavn. Dette ser man blant annet fra USA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg