onsdag 30. september 2015

Kalender med uker

Få kontroll over familiens alle aktiviteter med en kalender med ukenummer. Kalender i stående format. Lag din egen kalender. Få oversikt og struktur over jobb, studie og hverdag med kalender. Finn din favoritt her.


Stort utvalg av kalendere hos Kontorkatten.

Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Dager i kalender er fargekodet slik: Rød –Offentlige fridager og søndager.


Svart–Normale arbeidsdager. Hvilken uke er det? Norsk kalender med uker og helligdager. Lokal tid i hele verden (verdensur) med tidsforskjell.


Skolerute hele Norge med skoleferier og helligdager samt nedtelling og retningsnummer til utlandet, kart,tidssoner.

Om oss Ukekalender. Better Societies Holding AS. Tjenesten fungerer som en reklameplattform for vår aktivitet. På den måten har vi også kontroll med at disse midlene forvaltes og gjenbrukes på en økologisk og sosialt ansvarlig måte.


Skoleruter for hele Norge og oversikt over skoleferier fylkesvis. I tillegg leveres skolemateriell, kontorartikler, gaveemballasje og formingsprodukter. Dette er opplagt hvis dere er en familie eller hvis du bare gjerne selv vil ha et overordnet blikk over uken. Med en kalender med de forskjellige ukene hengende, kan du raskt få et overblikk over.


Gratis kalender med flere format og design: Et år, måne uke eller dag per side. Velg enten en blank kalender eller legg til helligdager, månefaser eller dine egne hendelser før du lagrer. Med en publik kalender kan din Förening, Företag, Skola m. Helligdager, røde dager, flaggerdager, navneor dager og datoer for påske, pinsedag og jul. Lurer du på hvilken uke det er nå eller hvilken uke en gitt dato er?


Ukekalenderen viser en oversikt over fridager samt annen relevant kalender informasjon nå og kommende år. Vi har også inkludert skoleferier for de ulike fylkene, slik at du enkelt kan planlegge ferier og langhelger. En kalender med uker har alle ukens dager i ett oppslag.


Det gir deg en svært god oversikt over tiden din med det samme.

Hver av ukens arbeidsdager har en egen kolonne, mens helgene er samlet i en kolonne. Velg selv om du vil ha dagen stående nedover eller på tvers. Det viser både hvilken uke det er nå, ukedag, måned og år. Uke begynner mandag 27.


Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg