onsdag 9. september 2015

Drektighetskalender katt

Lynrask hjemlevering av kattemat av kvalitet. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok!


Tegn på drektighet hos katt. Det første tegnet på at en katt er drektig kommer omlag tre uker inn i drektigheten. Da vil brystvortene vanligvis bli noe større og mer struttende, og fargen blir sterkere rosa.


Den gjennomsnittlige lengden på en drektighet hos katt er dager. Her kan du raskt finne ut når kattungene vil melde sin ankomst. Velg parringsdato, og klikk på Finn fødselsdato. Drektighet er svangerskap hos pattedyr.


Denne tidsperioden kalles drektighetstiden. Denne kalender viser dig hvordan din hunkats graviditet udvikler sig. Hver bar i tidstabellen står for en vis hændelse, hvis du kører musen over de røde barrer (Klik ikke), kan du se hændelsen i statusbarren nederst i dit vindue. Parrings - og fødselstabell for katt Basert på dagers drektighet.


Jeg bare lurer på hvor lenge svangerskapet til en katt varer? Katter er drektige i ca. Det som er litt spennende med katter, er at de kan bli drektige flere ganger samtidig! Tenk deg at du har en hunnkatt som blir drektig med en hannkatt.


Etter å ha vært drektig i noen uker møter hun en ny hannkatt. Dyr som blir gravide kalles gjerne drektige. En tispe går bare ni uker drektig, men ofte er det vanskelig å se om tispe virkelig er drektig før hun er nærmere seks uker på vei. Det finnes noen tegn kan du se etter og du må fre tispa som om hun er drektig.


Hjälp att se kön på kattungar? Et mjau kan bety så mangt, og hva pus egentlig mener er ikke så enkelt å forstå. Her er rådene for å kunne prate mer med pus. Og så synes jeg drektighetskalenderen bør komme inn her også.


Her har jeg klipt ut noen av de neste dagene i en drektighetskalender. Synets det er moro å se hvordan valpene utvikler seg. Dere andre kan gå inn på denne linken så kan dere følge med videre. Hjernerådet og Hjernens år 2. DREKTIGHETSKALENDER – isi x ayk 2. Centaura er en spray man får kjøpt hos veterinærer. Denne er effektiv mot mygg, klegg, knott og flått.


Kan brukes av hun hest, katt og mennesker. Cocosa Extra Virgin - noen mener at det er effektivt å gni in hundens pels med Cocosa. Flått liker ikke lukten av kokos, i tillegg vil pelsen være fettete slik at flåtten ikke fester seg. Den deles gjerne inn i såkalte korthaleraser (også kalt landrasetype ) og langhaleraser (også kalt crossbredtype).


Forskjellen handler først og fremt om forskjeller i ullkvaliteten, men korthaleraser hevdes også i varierende grad å ha. Wadiwa er bekreftet drektig ved ultralyd og valper forventes 1. Kastrering katt Kastrering av katter er viktig både for kattenes egen helse og for å redusere antall hjemløse katter. Eggene er ennå umodne, og vil modnes på vei ned egglederne. Det skal være sunt å være vakker - av Astrid Indrebø Obstetrikk hos hund og katt - av Astrid Indrebø Genetikk, avl og oppdrett - av Astrid Indrebø, Hilde Bremnes, Frode Lingaas og Renate Grotle Nydal Hva bør du tenke på før du setter valper på din hund Grunnregler for avl og oppdrett - Inger H.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg