fredag 11. september 2015

Ikea nett

Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Smarte oppbevaringsløsninger.

Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. På IKEA finner du et stort utvalg av møbler og interiør av høy kvalitet til en lav pris. Du finner massevis av inspirasjon på nett og i varehusene. Bli oppdatert på de nyeste interiørtrendene og få tips som gjør hverdagen litt enklere.


Besøk oss i varehus eller på vår interiørbutikk på nett - IKEA. Det er mulig å kjøpe de fleste produktene våre direkte på IKEA. Alle produktene du kan handle på nett er merket med en blå kjøpsknapp.

Små møbler sendes via post, mens større bestillinger kan leveres på døra, men vi har også henteterminaler plassert rundt om i landet slik at du kan spare penger ved å hente varene selv. Mellom og av salget på IKEA foregår på nett. Dette er en praktisk måte å handle på, som folk er i ferd med å venne seg til.


Dette gjør at møbelkjeden kan nå ut over større deler av landet enn de ellers ville. IKEA Bedriftskort kan benyttes på alle landets IKEA -varehus. Betal med kort og tilhørende PIN-kode i kassen.


Firmakunde i kassen. Deretter klikker du på symbolet nedenfor og følger anvisningen. IKEA hackers is the site for hacks and mods on all things IKEA.


Browse thousands of ideas to transform your IKEA furniture to fit your home and life. Innred hjemmet med våre rimelige møbler. Har du en visjon om å innrede hjemmet? Vi gjør det mulig å realisere det!


Trademax er din pålitelige leverandør av interiør med rimelig utvalg av møbler for innendørs og utendørs bruk. Lang erfaring med kredittkort.

Siden den gang har vi inngått samarbeid med flere store aktører. Vi er stolte over å kunne tilby deg noen av markedets beste kredittkort. Alt innhald på NETT NO er opphavsrettsleg verna.


NETT NO har ikkje ansvar for innhaldet på eksterne nettsider som det blir lenka til. Når du har bestemt deg for et sofabord så kjøper du det bekvemt og enkelt online hos Trademax. Vi synes at det skal være billig å handle møbler på nett , derfor har vi hoppet over mellomleddene og har nøye valgt ut produkter hos våre leverandører som er både trendy og kvalitative, men som samtidig er meget prisgunstige. Trygg E-handel med dagers angrerett. Norges største leketøykjede!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Tegn selv eller la oss tegne for deg. Lag plantegninger og interiørdesign på nett. Du kan tegne selv eller bestille fra vår tegneservice.


Med RoomSketcher får du en interaktiv plantegning som du kan redigere online. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg