mandag 28. september 2015

Escape room kristiansand

Escape room kristiansand

For å sjekke adresse, og booke en spennende spilløkt hos oss rull oppover siden her, velg hvilket rom dere ønsker å booke, og trykk BOOK knappen og følg anvisningene for å booke. Kan vi være personer? Hvordan booker jeg? Vi samarbeider med flere restauranter i Kristiansand sentrum, som tilbyr et hav av forskjellig mat fra ulike verdensdeler.


På en tur i skogen snubler du og dine venner bokstavelig talt over inngangen til det magiske landet Wonderland. Landet styres av en ond og mektig dronning som ikke setter pris på inntrengere! You and a group of friends are confined to a room , full of hidden clues, locks and puzzles for minutes. Do you think you can escape ? Alle rommene tar til personer og vanskelighetsgraden varierer.


Du og dine venner er blitt anklaget for å ha konspirert mot kongen, og nå har dere tilbrakt et halvt år i de mørke fangecellene i slottet. Gaven til den som har alt! Vi selger gavekort til våre spill. Du har mulighet til å få gavekortet tilsendt i posten, eller tilsendt på epost for å skrive det ut hjemme. En kvinne er blitt arrestert, mistenkt for spionasje til fordel for Sovjetunionen.


Ifølge politiets informanter er hun i besittelse av en rød dokumentmappe, som inneholder kopier av hemmelighetsstemplede dokumenter som hun i følge våre informanter planlegger å gi videre til sovjetiske spioner i Oslo. Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Hoteller i Kristiansand. Opptil rabatt med Agoda. Finn laveste nettpris her. Your goal is to solve all the puzzles and escape with time to spare.


Escape room kristiansand

Vi har siden vokst oss store, og har nå fem spennende, egenproduserte spillrom fordelt på to lokaler i Kristiansand sentrum. Er dette ditt firma? Du og resten av gruppen blir låst inne i et rom full av ledetråder og gåter.


Målet er å komme seg ut i tide. Sammenlign på pris, antall personer og vurdering. Escape room Kristiansand AS fra , Vest-Agder. TeamQuest i Kristiansand , som spesialiserer seg på escape room , åpnet for mindre enn ett år siden. Allerede nå frykter de at nye krav kan føre til at de må legge ned.


Escape room kristiansand

Unikt og spennende konsept for grupper mellom 6- personer. Questbox er et perfekt spill for bedrifter vil ha en utfordrende teambuilding aktivitet eller bare for moro for vennegjenger eller utdrikkingslag. Book et uforglemmelig møte med en verden som virkelig setter dine evner og ferdigheter på prøve. Du og dine medspillere går rett inn i en bestemt handling i et fysisk visuelt utformet univers.


Norges beste escape room i følge TripAdvisor. Fengslende historier, gjennomført innredning og mye interaktiv teknologi. Vi holder til Oslo sentrum, har fem ulike spill og pakker for opptil pers.


Vi arrangerer også event i deres lokaler for opptil 3pers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg