torsdag 17. september 2015

Altinn skattemelding 2019

Se, endre eller levere skattemeldingen din her. Logg inn her for å endre. Alt sendes elektronisk. Deretter høyreklikker du over lagret fil og velger Åpne i. Velg programmet Adobe reader eller annet liknende program, som kan åpne og lese pdf. Altinn -appene fjernes.


Noe feil har skjedd. Skattekort, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør, skattelister, tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt. Interessert i nyheter om skatt, økonomi og avgift?


Få vårt nyhetsbrev levert på epost. Disse får en fast skattesats på prosent, ingen fradrag og ingen plikt til å levere skattemelding for arbeidsinntekter i Norge. Skattemelding – du skal ha mottatt alle årsoppgavene du trenger. Utenlandske arbeidstakere kan bestille skattekort elektronisk, når de har D-nummer og kontrollert I eller arbeidsgiver kan bestille skattekort for sine utenlandske ansatte. I en pressemelding fra Regnskap Norge, påpeker de at den nye loven gir deg større ansvar som skatteyter.


I tillegg har vi den skattemessige siden, som består i levering av skattemelding (selvangivelse), næringsrapport og eventuelt andre vedlegg til skattemyndighetene. I denne kan du endre inngangsverdien på aksjer som er anskaffet i inntektsåret og vederlaget for realiserte aksjer i inntektsåret. I år får ikke alle skattemeldingen samtidig.


Fristen for å levere skattemeldingen er 30. Første mulig dato for utbetaling av til gode skatt er 22. Du får også noen nyttige tips til hva du kan gjøre for holde orden på din privatøkonomi. Når er skatteoppgjøret?


Til våren blir det ny skattemelding for omtrent halvparten av befolkningen. Samtidig vil mange oppleve å få skattepengene fortere tilbake. Kanskje så tidlig som i april! Endringer i Portal. Selv om skattemeldingen har en rekke tall i seg, er det du som skattebetaler som har ansvaret for opplysningene i den.


Derfor må du sjekke nøye, opplysningene sjekker ikke seg selv! Huseierne hjelper deg med skattemeldingen! I høringsnotatet skisserer Skattedirektoratet noen av sine tanker rundt fremtidens skattemelding. Enklere og mer forståelig.


Hensikten med å utvikle ny skattemeldingsløsning er at den skal bli enklere og mer forståelig for de næringsdrivende enn dagens skattemelding og gi bedre støtte ved levering. Skatteetaten utvikler nå en helt ny skattemelding. Ifølge ny regnskapslov er ikke lenger årsberetning obligatorisk for små foretak. Kan bli åpning for korrigering 15.


SVÆRT STOR TRAFIKK 30. Det er først når skatteoppgjøret er klart at du vil motta eventuelt til gode skatt. Fått barn, skilt deg eller flyttet lengre bort fra jobb? Her er noen av skattefradragene du bør vite om i årets skattemelding. Du kan ha krav på fradrag du ikke hadde tidligere, eller som du ikke visste om.


Altinn skattemelding 2019

De vet ikke alt om deg – Pass på å få alle fradragene du har krav på, for her kan det være snakk om flere tusen kroner av på. Flere næringsdrivende må levere via årsoppgjørssystem. Her kan du fortsette med skattemelding for denne vergehaver.


Prosjektet kalles SIRIUS, og omfatter både personlig næringsdrivende og alle varianter for selskaper og andre skattepliktige enheter. Hvis du har sendt inn årsregnskap innen fristen, vil du få uker til å rette opp feil eller mangler uten at dette medfører forsinkelsesgebyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg