fredag 4. september 2015

Pepperkakedeig 2018

Testpanelet besto av journalist Sarah Hambro, vinanmelder Merete Bø og øl- og brennevinsanmelder Trine Wiik-Lehmann. En pepperkake, enten den er bakt fra grunnen hjemme eller kjøpt i all hast på nærmeste brustadbu for å gå til gløggen på kontoret, skal være tynn og sprø, og ha en tydelig søt kryddersmak. Nå er jeg skuffet over Meny. Det er en fin butikk, men jeg kommer ikke til å handle pepperkakedeig der.


Grei, lys deig, men fettete kaker med ujevn overflate som minner om appelsinhud. En god pepperkakedeig skal være smidig og lett å kjevle tynt ut. Den skal ikke være for klissete, men heller ikke for hard - men i valget mellom de to, er en klissete deig best, fordi da kan.


Hva kan du fortelle om oppskriften? Det er den samme gode oppskriften som året før. Bjørken og Mesterbakeren pepperkakedeig havner midt på treet. Ekspertene og koret er samstemte om vinneren.


Pepperkakedeig 2018

Coop sin egen pepperkakedeig utklasserer de andre og blir testvinner. Hjemmelagde pepperkaker med hjemmelaget pepperkakedeig hører julen til! Pepperkakeverksted på kjøkkenet skaper fin julestemning og smaker utrolig godt i en mørk adventstid. Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Det er så mye gøy man kan lage av en god pepperkakedeig. Bare se på disse fantastisk søte og gode pepperkakehusene som du kan henge på et krus fylt med for eksempel deilig julegløgg. Målene for de små husene finner du i fremgangsmåten og i tips-feltet under.


Vi har bakt, smakt, kjevlet, formet og stekt åtte typer ferdig pepperkakedeig. Og ja, det er kjempeforskjeller på produktene, både i pris og bruk. Noen er supre å bake me mens andre rett og slett er vriene. Her er det også kjempeforskjeller, spesielt når det kommer til utseende. Pepperkaker er både enkelt og godt, og et tydelig tegn på at julen nærmer seg.


Her finner du oppskrift på pepperkakedeig , inspirasjon til pepperkakehuset og tips og triks til hva du kan bruke pepperkakene til. Vi gir deg oppskriften på en veldig god pepperkakedeig , til julens tradisjonsrike pepperkaker. Se film for inspirasjon til pepperkakehus. Våre fire testere var gjennom sju sorter ferdige pepperkaker.


Pepperkakedeig 2018

Juryen har vurdert pepperkakenes utseende, smak og konsistens. Mens de fire luktet og tygde seg gjennom pepperkakene, med store slurker vann i mellom for å nøytralisere ganen, var det lite begeistring å spore. Da de var i den verste fjortisfasen var det større stas å spise pepperkaker enn å bake de, og da inviterte jeg fadderbarna og venninnene mine på pepperkakebakst.


Det bugner av ferdiglagde pepperkaker, for de som vil ta snarveien til julekosen. Men hvilke pepperkaker smaker best? Vi har fått hjelp av Oslo Domkirkes guttekor til å kåre en smaksvinner. Ingen jul uten pepperkaker.


Pepperkakedeig 2018

Velkommen til krem-dott-no! Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt. Vi har bakt brød til Oslofolk i 1år, og nå har vi gjort store endringer.


Brødene slås opp for hån langtidsheves på kjøl og stekes i en skikkelig varm steinovn for at resultatet skal bli best mulig. Vi kuttet prisen på 1julevarer i forrige uke og hvis Kiwi kutter varer nå, så matcher vi selvfølgelig det. Vi skal være minst like bilig som Kiwi, og Extra har vi dessuten større utvalg.


Pepperkakedeig 2018

Newsner Mat Liker du pepperkakedeig kommer du til å ELSKE dette – en titt på resultatet og jeg er solgt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg