tirsdag 22. september 2015

Hoster opp slim fra lungene

Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Zoovillage - Premium brands! I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan forebygge og bli kvitt slim i lungene med naturlige remedier. Det første man må gjøre for å bli kvitt slimet i lungeneer å mykne det opp , fordi det er vanskeligere å rense bort det harde slimet. Dersom du oppdager blod i slimet du hoster opp.


Dette kan være et tegn på astma. Ved kikhoste har barn hosteanfall med støyende (kikende) innånding.

Slimet som hostes opp av lungene kan være klart, pussholdig (gul-grønt) eller inneholde blod. Slimhoste er en annen type hoste enn tørrhoste, og kjennetegnes, som navnet tilsier, av at man hoster opp slim. Derfor bør man ikke bruke hostedempende midler ved slimhoste. En slimhoste kan være mer alvorlig enn en tørrhoste.


Det kan være vanskelig å hoste opp alt slimet fra lungene. Bakterier kan også slå seg ned i slimet og forårsake en lungebetennelse. Voksne kan få bronkiektasier etter alvorlige lungebetennelser, tuberkulose i lungene eller ved å puste inn skadelige kjemikalier.


Hosten er tørr og hoster lenge mellom hver etappe.

Blodig opphostet slim vil si blod eller blodtilblandet slim som hostes eller harkes opp fra de nedre luftveiene. Mulige årsaker kan være mange, fra forkjølelse og neseblødnin, til blodpropp i lunge og lungekreft. Hovedsymptomet på bronkitt er en vond hoste.


Andre symptomer er generell sykdomsfølelse, lett feber og verkende muskler. Hvesing og tung pust ved lette fysiske anstrengelse er også vanlig. Hoste over tid kan gi smerter i brystet, og noen hoster opp slim. Slim fra bihulene kan renne ned bak i svelget og ned i lungene og gi hoste. Eksempler på sykdommer som kan gi kronisk hoste: Astma er en betennelsestilstand i bronkiene som gir symptomer i form av besværet pust, pipelyder ved pusting, tranghetsfornemmelse i brystet og eventuelt hoste.


Hoste kan være eneste symptom på astma hos barn. Som andre over her har nevnt, så er det kroppen din som prøver å fortelle deg at dette ikke er bra i det hele tatt! Når du hoster opp seigt slim , så er det i realiteten lungene dine som forteller deg at du absolutt bør slutte med dette.


Jeg mistet begge mine foreldre til røykerelaterte sykdommer (KOLS og lungekreft). Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster , kan det hende du har fått en lungebetennelse. Men om du etter en viss tid begynner å hoste grønt slim eller at snørret blir grønt, betyr ikke dette at du trenger antibiotika.


En studie utført av Public Health i England viser at prosent av befolkningen tror at antibiotika hjelper hvis snørr og slim i halsen er grønt. Jeg tror aldri at jeg har hatt skikkelig halsbetennelse før, men det må være det jeg har fått nå. Listen over symptomer er lang, og nå har hosten gått fra å være tørrhoste til å være produktiv hoste.

Innimellom hoster jeg opp gule slimklumper. Er det normalt ved halsbetennelse? Uanset hvilken farve slim man hoster op, bør man søge læge, hvis det fortsætter mere end et par dage, og naturligvis være opmærksom på, at man er ekstra udsat for hoste med slim som ryger. Et af de symptomer, der fortæller meget om hoste med slim , er feber. Jeg har slitt med slim i halsen i snart år.


Som må harke opp hele tiden. Er helt tett i brystet og hals pga det. Jeg er veldig redd for jeg har cystisk fibrose. Har vært ofte syk, luftveisinfeksjoner osv.


Tok ultralyd av lungene for år siden, som var helt fine. Hun mener også at så lenge slimproduksjonen ikke har noen betydning for lungene , er ikke dette farlig. Hosting og harking er mer enn uvane enn noe annet. Blodig oppspytt: Å hoste opp blodig slim bør også få alarmklokkene til å ringe. Ofte skjer det i form av en fin blodstripe på en klar slimklump - også kalt oppspytt.


Bronkitt-pasienter har ofte blodig oppspytt, men det kan også være et symptom på lungekreft. Man har gjerne tørrhoste uten at det kommer noe opp når man hoster ,. Det skyldes gjerne en virusinfeksjon, allergi eller røyk og annen forurensing, opplyser overlege ved Statens legemiddelverk, Sigurd Hortemo om. Tørrhoste som varer noen dager er som oftest uskyldig.


Mykoplasmalungebetennelse hos mennesker gir hoste med grå-hvitt, boblete ekspektorat ( slim som hostes opp ). Vanligvis høres ikke fremmedlyder ved lytting på lungene. Hosten kan vare i flere uker etter at effektiv antibiotikakur er gitt. Det sees heller ikke forandringer på røntgenbilde av lungene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg