onsdag 31. oktober 2018

Reima vinterdress gul

Reima vinterdress gul

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Vinterens viktigste klesplagg. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Obs - Storhandel lønner seg.


Reima vinterdress gul

For de minste barna har vi flere praktiske løsninger på våre dresser, som en avtakbar elastisk strikk og lange glidelåser slik at både dress og vintersko glir på lettere. Våre vinterdresser kan gjerne komplimenteres med Reimas brede utvalg av vintersko til barn. Forsterkninger på rumpa, i benkantene og på baksiden av bena. Alle sømmer er teipede og vanntette. Rett modell med innvendig, justerbar knappestrikk i midjen bak for perfekt passform.


Sømmene i dressen er forseglet vanntette, og materialet er smuss og vannavvisende. Det glatte foret gjør påkledningen enkel. Varen ble lagt i handlekurven din! Her finner du funksjonelle jakker til barn.


Reima vinterdress gul

Se også kategoriene skalljakker barn, vinterjakker barn og skijakker barn. Reimatec stavanger vinterdress til barn, gul. REIMA - VINTERDRESS STAVANGER GUL. Flott vinterdress i en dyp gulfarge til både jenter og gutter. Dressen laget i slitesterkt Duraplus-materiale som puster og gir komfort i all slags vær.


Dressen kan også reguleres i midjen for en mer individuell passform ved behov. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke. Shop for Reima at Alex and Alexa.


Kjøp den nye Reima kolleksjonen. The best kids Fashion. Barn må gis muligheten til å leke utendørs i all slags vær, slik at de kan rulle i snøen og plaske i vanndammene.


Reima har tenkt på det ved utforming og design av sine produkter. Du finner også andre Parkdresser produkter fra Reima hos Lekmer. Uavhengig av været og eventyr som venter, har Reima klærne ditt barn trenger. Fullstendig vann- og vindtett dress til kaldt vær. Denne klassiske vinterdressen er lettstelt og perfekt for all slags vinterlek.


Reima vinterdress gul

Den vanntette vinterdressen er laget i et vindtett og pustende materiale som også er smussavvisende. Reima er med andre ord en storfavoritt blant foreldre som vil investere litt ekstra i godt utstyr til barna sine. Gleden av bevegelse og aktivitet. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vanntett, Reflekser, Justerbar.


Gode vinterklær er med andre ord et must for oss nordmenn. For barna, som jo ikke gjerne vil la seg stoppe i uteleken av noen skarve titalls minusgrader, er dette naturligvis spesielt viktig. En god vinterdress for barn, for eksempel, er en klassiker her, akkurat som gode vintersko, vinterluer, votter og hansker er det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg