onsdag 10. oktober 2018

Flytte til gran canaria som pensjonist

Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie.

Din reise begynner her. Tusenvis av billige reiser på FINN. Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år.


Vi var noe engstelige for at vi skulle få øysyke på en såpass liten øy, som er rund med en diameter på rundt mil, men det har vi ikke fått. Vi vil flytte så snart som mulig. Norske pensjonister i Portugal får hele ti år med skattefritak og kan nyte godt av priser og vær som kan matche de spanske.


Gran Canaria – Verdens sentrum.

Hvis du ønsker å flytte til Spania eller en Kanariøy så ikke la deg skremme! Selv om det er noen utfordringer ved å flytte til Spania – Kanariøyene, så er de svært overkommelige, men det er kjekt å vite om disse, samt ta en stilling til de. Noen velger å flytte hit for det milde og helsemessige klimaet, noen for å leve en avslappende pensjonisttilværelse, mens andre drar hit for øyas spennende tilbud for eventyrlystne mennesker. Pensjonist i syden? Mange nordmenn velger å ta med seg pensjonen sin fra Norge og flytte til Spania.


Vinter i Norge er ikke alltid like morsomt. Og flere eldre nordmenn har allerede tatt konsekvensen av dette: de tilbringer deler av året på sørligere breddegrader. De som meldte flytting etter 01. Norge i utflyttingsåret, pluss år til , tilsammen skatteår. Fordeler og ulemper ved å bo i Spania.


Dette temaet er stadig gjenstand for debatt her nede. Og idag mer enn noengang for krisen i Spania med høy arbeidsledighet og stor pessime gjør nok sitt til at mange nordmenn ser med nye øyne på situasjonen. Eksempler på dette er tre-roms leiligheter som du kan få ned i fem tusen kroner per måned med god standar balkong og utsikt. Matprisene på typiske dagligvarer vil også ligge omtrent på halvparten av det norske prisnivået.


De flytter som regel etter hvert tilbake til Norge fordi det er dyrt å bo der, selv om matvarer er billig, sier hun. Få unge nordmenn flytter til Spania og blir der resten av livet.

Mange over år fortsetter dessuten å jobbe selv om de har nådd pensjonsalder, enten fordi de er selvstendig næringsdrivende eller vil spe på pensjonen. Vi tok et år fri og reiste hit med enveisbillett. Det var en drøm vi lenge hadde gått med for å komme vekk fra stress og jag i Oslo.


Begått av rasende reiseledere som følger etter ufyselige og kravstore turister. Det ville sannsynligvis jeg også ha gjort, om jeg hadde vært reiseleder i mer enn en uke. This topic has 1voices and replies.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg