tirsdag 23. oktober 2018

Laks i folie med kryddersmør

Prøv en lakseburger med syrlig fenikkelsalat. Vi har oppskriften. Laks i folie er barnas favorittrett. Det er superenkelt og kjempegodt. Ha i litt hvitløk og chili for sterkere smak.

Godt tilbehør til laks kan være mye, men spesielt kryddersmør og grønnsakspakke er kjempe populært! Salt og pepper Dill Olivenolje. Slik gjør du: Lag en pakke til hver person. Smør litt olivenolje på folien.


Til slutt litt dill og sitronsaft. Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan ha sammen med laks i folie. Paprika, tomater, blomkål og brokkoli i små buketter, løk og rotgrønnsaker som gulrot og rødbete er også velegnet.

Lag ditt eget kryddersmør til. Lag et snitt i hver skive og fyll hver laksefilet med kryddersmør Skjær gulrot og squash i tynne staver og purre i skiver. Fordel grønnsaker og laks på to stykker aluminiumsfolie og ha over appelsin- og limesaft, salt og pepper. Med alt i en pakke kan den varmes på grillen, i ovnen eller til og med på bålet om du skal ut på tur.


Dette er også en rett som gjør det litt mer spennende for barn å spise fisk. Kryddersmør : Bland romtemperert smør, finhakket hvitløk, karri, salt og kajennepepper. Stek laksen etter anvisning på pakken. Fisken slipper selv risten når den er stekt, men pensle gjerne grillristen med litt olje før grilling.


Bruker du norsk oppdrettslaks trenger den ikke å være gjennomstekt og det kan være godt med en litt rå kjerne. Hva med en gladlaks til middag? Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker.


Tilbered i stekeovn eller på grillen. Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.


Pakk folien sammen rundt laksen og legg pakkene med skjøten opp på et stekebrett. Bak laksen midt i stekeovnen til alt er gjennomkokt, ca.

Tips: Pakkene kan også varmes på grillen. Server med det tilbehøret du ønsker. Laks har kort tilberedningstid og smaker nydelig på grillen sammen med grønnsaker og et friskt limesmør. Bland sammen ingrediensene til limesmøret, smak til med salt og pepper.


Riv like store firkantete flak fra aluminiumsfolie. Enkel måte å servere laks på som har rom for variasjoner. Torsk i folie med kryddersmør. Disse nemme pakker med grøntsager og torsk er også gode på grillen en sommeraften.


Kryddersmør passer omtrent til alt, blant annet i bakte poteter, på en saftig entrecôte, på grillet fisk og i grønnsakspakker på grillen. Legg fisken på ark med alu. Det kan også gjøre underverker i en lun potetsalat eller fungere som erstatter for saus.


Smakfull og det er bare å benytte de grønnsakene du liker best. Fisk i folie er et godt tips til enkel hverdagsmiddag, det er nærmest umulig å ikke få et saftig og godt resultat. Fyll fiskepakkene med det du har for hånden av grønnsaker og urter. Laks er en veldig anvendelig fiskeråvare som gir de beste retter.


Her får du ny inspirasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg