tirsdag 16. oktober 2018

Gynekolog stavanger celleprøve

Unngå lang ventetid og ta celleprøven hos Dr. Bestill time i dag! Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjersti Tollaksen - DESSVERRE SLUTTET.


Spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer.

Tollaksen driver privat og det trengs derfor ikke henvisning fra fastlegen. Du kan selv gjøre avtale for time hos henne. Tilbyr utredning og behandling av ulike gynekologiske lidelser og underlivsplager.


Vi har flyttet til nytt lokale i St Olav gt 2. Ikke alle celleforandringer er kreft eller forstadier til kreft, og de aller fleste som får konstatert dette blir helt friske. I tillegg til avdelingen i Stavanger finner du oss i Bergen, Oslo og Haugesund. Alle klinikkene har det siste innen moderne utstyr og tilbyr kompetanse på høyt nivå. Må du tilrettelegge livet etter når du har menstruasjon?


Menstruasjonssmerter er vanlig, men kan bli så plagsomme at det gir redusert livskvalitet.

Hos noen kan smertene skyldes underliggende sykdom. Hos vår gynekolog får du en grundig vurdering av dine plager gjennom samtale og gynekologisk undersøkelse med innvendig ultralyd. De fleste kvinner begynner å gå til gynekolog tidlig i 20-årene og besøker sin gynekolog gjennom hele livet. Hos Klinikk Hausken behandler vi kvinner i alle aldre. Hver fase i livet har ulike utfordringer.


Hos oss får du behandling og rådgivning som er tilpasset deg og livsfasen du befinner deg i. Leter du etter etter privat gynekolog i Stavanger ? Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr. Har dere en gynekolog i stavanger område å anbefalle? Hun er bare helt fantastisk! Du ligger vanligvis i en gynekologisk stol med beinholdere under undersøkelsen.


Det området av kroppen som skal undersøkes må være avkledd. Legen vil sette et instrument inn i skjeden din for å få oversikt. I enkelte tilfeller kan det være aktuelt å ta prøver i forbindelse med undersøkelsen, enten celleprøve eller vevsprøve. Her kan du bestille time uten henvisning. Timebestilling på nett er svært enkelt og bruke, og gir deg som pasient mulighet til å bestille og avbestille timer på egenhånd.


Få legehjelp hvor og når som helst. Alltid 35- for videochat.

Torgveien 15A, Stavanger. Materialkostnader kan tilkomme. Celleprøve hos Stavanger Gynekologi. Egne priser på kveld.


Hensikten med celleprøven er å avdekke celleforandringer på livmorhalsen som kan utvikle seg til livmorhalskreft på et senere tidspunkt. Gjør et smart valg av klinikk! Gynekologen gjør en undersøkelse av ytre kjønnsorgan, skjeden og livmorhalsen. Det vil bli tatt celleprøve fra livmorhalsen og man kan påvise eller utelukke forstadier til kreft eller kreft. Alle norske kvinner skal screenes med celleprøve minst hvert 3. Forusakuttens Stavanger -avdeling.


Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til samtale og undersøkelse. Jeg holder til sentralt i Stavanger , i etasjen over vaktapoteket. Gynekologi, læren om kvinner, omfatter mye og kvinnens behov endrer seg med årene. Jeg lurer på om noen kan anbefale meg en sympatisk gynekolog i Stavanger. Har bare møtt offentlige nå som ikke er noe koselige.


Har hørt om Bergh, men er usikker siden vi må via fastlege for å få time der. Etter fylte år, bør man få tatt celleprøve av livmorhalsen hvert 3. Har du celleforandringer, vil du også kunne få tatt vevsprøver her. Tiden kommer hvor mange ønsker å stifte familie.


Noen svangerskap er ikke ønsket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg