tirsdag 23. oktober 2018

Bestille kake baker hansen

Kakebestilling har aldri vært enklere. Hent selv eller få levert. Her finner du et stort utvalg av saftige og fristende kaker du kan bestille i vår nettbutikk. Velkommen til vår nettbutikk!


Her kan du bestille kaker , glutenfrie kaker og brø og bryllupskaker. Varene kan du få levert hjem til deg eller hente selv i din nærmeste butikk.

Våre bakerier har et stort utvalg av fristende bakervarer. Du finner oss i Oslo, Bærum, Drammen, Strømmen og Hønefoss. Her tilbyr vi et utvalg av våre kvalitetsprodukter. Vi vil levere deg kvalitet i hvert eneste produkt.


Baker Hansen er en håndverksbedrift og har laget kaker igjennom 1år. Se salgsbetingelser for bestillingsfrister. Skulle det være noe du ikke finner i nettbutikken tar du kontakt med.


Vi kan også printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen på kaken.

Til og med størrelse maxi er kaken run deretter firkantet. Pynt på kaken kan variere. Alle kaker er standardpyntet, men du kan også velge spesialpynt. Velg størrelse og fyll.


Gjennom årene har det blitt både kongelige brylluper og møtemat på store generalforsamlinger. Hos oss kan du få bilde av kollegaen din eller bedriftens logo på marsipankaken. Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake).


Svarer du ja, fikser vi kaka. Vi har lang erfaring med å lage store, små, prangende og minimalistiske bryllupskaker. Ta en prat med oss for å finne den perfekte kaken for dere!


Bestill kake på nett fra 3bakerier i Norge. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Norges største utvalg av kaker. Få levert på døren eller hent selv. Bergensbakeriene består av de kjente og kjære bakerikjedene Baker Brun og Solbrød.


Kaker til mandag må bestilles innen 13:på fredag.

Om fristen har gått ut, men du trenger kake , så ring oss! Glutenfri Jubileumskake. Vi velger kun førsteklasses råvarer.


Våre dyktige bakere og konditorer sørger for at vi hver dag kan tilby ferske fristende bakervarer i hele Østfold. De siste tiårene har vi utvidet med flere butikker som er sentralt plassert i Østfold. Her kan man nyte en god kopp kaffe, lune lunsjretter og fristende kaker.


Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg