mandag 15. oktober 2018

Badeland hamar

Overnatting slik du vil har det! Gratis avbestilling! Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken.


Badeland hamar

Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her! Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Bassengene har behagelige grader i vannet og et eget boblebad hvor hele familien kan slappe av. Ankerskogen Svømmehall: Kjempebra badeland - noe for alle - Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Hamar , Norge på TripAdvisor. I tillegg til to ulike barnebasseng og et hovedbasseng med strømkanal, bobleba sopp og vanngardin, så kan du også ha det gøy med to ulike sklier og en spacebowl.


Badeland hamar

Info fra LekelandHamar. Badeland byr på ulike attraksjoner i sitt anlegg. Småbarnstilbud på Lekeland1.


Med grader i alle bassengene – inne som ute – er dette et ypperlig alternativ for deg som vil få roser i kinnene mens kroppen varmes under vannoverflaten. Følg oss gjerne for å få med deg ny informasjon, morsomme konkurranser og spennende arrangementer. Ankerskogen Svømmehall, Hamar : Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Ankerskogen Svømmehall i Hamar , Norge på TripAdvisor. Her kan barna leke og ha det gøy i vannet. Karlsvogna Fjellbad.


Badeland hamar

Skal du ha tak i ett av våre badeland - bruk listen over de ulike badelandene og finn kontakt info der. Vi kan garantere en energibombe av en forestilling. Og du må også regne med å bli litt våt dersom du sitter langt foran på tribunene…. Vi har enkeltrom, dobbeltrom og familierom med plass opp til personer. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn.


Våre to største innendørs sklier er hele 1meter og meter lange. Havanna badeland brer seg utover 7. Her er sklier for både små og store, grotte med fossefall, fontener, vannkanon, boblebasseng, lagunebasseng, strømningskanal, klatrevegg, romerbad mm. Ankerskogen svømmehall på Hamar går bedre etter at de bygde om og fikk en større barne- og familieavdeling,.


Det er et spa, eller mindre badeland med stort innendørs basseng,. Her er sklie, elv med hindringer, vannfall, bobleba babybasseng og hvilestoler. Kafé på både våt og tørr side.


Bursdag på Totenbadet badeland ! Det å feire bursdagen på Totenbadet gir en helt spesiell ramme på en morsom dag. Vi dekker opp for inntil barn (inntil år), til eget bursdagsselskap. Han eller hun kan velge mellom pizza og pølser til hovedrett.


Badeland hamar

Til dessert får de en pinneis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg