onsdag 3. oktober 2018

Stellekommode med badebalje

Stellebord med hyller og skuffer gjør at du har alle nødvendigheter lett tilgjengelig. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.


Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll, JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler.

Badebaljen har en tappeslange for enkel vanntømming i vasken, badekaret eller gulvbrønn. Du kan enkelt veksle mellom bad og stellebord ved å kneppe opp sikkerhetsspennene og felle ned stellematten under tiden du bader barnet ditt. Gunstig oppbevaringsplass i bunnen samt.


Leander Kommoden er et lekkert designmøbel med god plass. Den har fire romslige skuffer, med soft-close og er utformet uten skarpe kanter - men med de fine og runde kanter som karakteriserer Leander. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Vi har også nyttig babyutstyr som ammepute, stelleveske, vippestol, potte, toalettsete og badebalje.


Vi kjøpte stellekommode med badebalje (fikk akkurat samme beskjed som du har fått, men trosset alle rådene) og ville ikke ha kjøpt det igjen.

Dvs, om du finner en som ikke er spesielt dyrere enn andre uten balje hadde jeg kjøpt den, for det er veldig koselig den første tiden. Vi brukte det vel ikke mer enn ca mnd tror jeg. Du finner også andre Møbler produkter fra Carena hos Lekmer. Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk.


Men ikke kost på dere en dyr, heltre sak, det er ikke verdt det. Du kommer sikkert ikke til å bruke den som vanlig komode allikevell. Skruene holder for både barnet og de nødvendige tilbehørene - vaskekluter, små håndklær, såpe og naturligvis nye bleier. I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebor trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret.


For den aktive familien på farten anbefaler vi en stellekommode på hjul, da er det enkelt å ta med barnet inn i forskjellige rom i hjemmet, selv om dere er midt i et bleieskift. Venter barn selv og har planer om kjpe stellebord med balje). Sammenlign priser på Stellebord. Stellekommode med badebalje - Graviditet, spedbarn og babytiden. Finn tilbud på 1produkter fra Troll, BabyDan, Leander og mye mer.


Godt med oppbevaring og følger med badebalje som kan lett tømmes av vann. Badebaljen kan også tas ut og bare bruke stellekommoden som en kommode i seg selv. Stellematten var ikke i god stan så den følger ikke med.


Kan nok dessverre ikke svare på spørsmålet ditt men jeg etter å ha sett på flere i butikken bestemte vi oss for en kommode da de rommer en god del mer.

Vi hadde også tenkt å kjøpe noe slikt men etter og ha hørt flere motargument og i tillegg ha sett på en del i butikken synes vi skuffe plassen var mer verdt. Skuffeglidere i metall. Kan lett omgjøres til vanlig kommode. Møbelvinkler for feste av topplaten følger med. IKEA - LÄTTSAM, Badebalje , hvit, grønn, Står støtt takket være antisklibelegg på undersiden.


Mykt antiskliunderlag i bunnen. Laget av ufarlig plast, samme materiale som brukes i tåteflasker, engangsbleier og matbokser. Jeg er på jakt etter en stellekommode , men UTEN den badebaljen.


Finner bare med badebalje , noen s. Det italienske bordet Primi Sogni har badebalje under stelleplaten. Jeg er både enig og uenig da jeg ønsket veldig en stellekommode. Masse plass, ryddig og greit, og veldig praktisk med badebalje under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg