fredag 26. oktober 2018

Nki nettstudier

Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt. Vi har de siste årene opplevd sterk vekst på våre markeder, og med over 10. Nordens største nettskole.


Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl.

The client application is not known or is not authorized. Nettstudier gjør det mulig for deg som ikke kan møte på campus å studere på BI, enten du er på reise, bor langt unna campus eller bare vil studere på egenhånd. Studier og kurs Nettstudier. Skolen har over 2forskjellige studier og kurs innen forskjellige fagområder.


Alt fra enkeltkurs og årsenheter til master- og bachelorgrader. Nettstudier hos oss gir deg fleksibilitet til å studere når du vil, hvor du vil, i ditt eget tempo. Vi tilbyr nettstudier på ulike nivåer innen en rekke.


Dette er en solid og praktisk utdanning som kvalifiserer deg til å bli leder i en serviceorientert virksomhet i privat eller offentlig sektor. Servicelederskolen er NOKUT-godkjent som fagskoleutdanning og gir deg fagskolepoeng.

HVA ER NETTSTUDIER ? Nettstudier betyr ganske enkelt at du studerer på nett uten å måtte møte til faste undervisningstider. Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Våre nettstudier passer for deg som trenger en mer fleksibel studiehverdag og vi har alltid ledige studieplasser. Mer om nettstudier – Ditt virtuelle klasserom Nettstudier er i dag en veletablert, anerkjent og moderne undervisningsform som er i rask utvikling.


Nettstudiene har ulike læreplattformer, der hvert kurs har sin egen hjemmeside. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Få all hjelp du trenger med nettstudier.


Vi følger deg opp underveis, akkurat som om du skulle vært på en av skolene våre. Lærerne retter og kommenterer oppgaver du sender inn, og svarer på spørsmål i fagforum. Med en fleksibel utdanning på nett kan du studere hvor og når det passer deg – heltid eller deltid. Akademiet Nettstudier.


Institusjonen tilbyr nettbaserte studier innenfor flere fag og på ulike nivå. Nilsen Utdanning AS. Join LinkedIn today for free. USN tilbyr et bredt spekter av nettbaserte studier. Bli med i LinkedIn i dag gratis.


Nettstudier er studier på nett, uten fast oppmøte til fysiske forelesninger eller klasseromsundervisning.

Nettstudier er et godt alternativ til tradisjonell utdanning og gir deg frihet til å studere når du vil, hvor du vil. NKI , Oslo, Norway.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg