onsdag 24. oktober 2018

Billig pastasalat

Hverdags pastasalat En pastasalat som er billig , som passer til det meste av stekt kjøtt. Koteletter, biff, burger, kylliglår, kylling filet o. Kok pasta og erter sammen for å gjøre det ekstra lettvint. Pasta er billig , raskt å lage og smaker fantastisk sammen med noen få enkle, gode råvarer. Aller best smaker pastaen når den er al dente.


Lenger ned i artikkelen finner du fire supergode pastaoppskrifter #128071; Al dente er italiensk og betyr til tannen eller for tannen.

Det vart mykje pastasalat og nok til fleire måltider. Nyyyydelig #128578; Prøv krema pastasalat du også! På varme dager frister det for min del med slike måltider gjennom dagen.


Kokt pasta skal ikke oppbevares i romtemperatur over ti men det går bra å ha pastasalaten i matboksen fra du går hjemmefra om morgenen og til du skal spise lunsj. Og pastasalat som dette kan brukes som erstatning for både middag og lunsj. Pastasalat og aller helst kremet er en gjenganger her hjemme. Med brød eller ferske rundstykker til blir salaten et godt måltid.


Raskere middag får du nesten ikke.

En mettende og god salat med kylling, pasta og karri smaker godt. Kyllingsalaten er deilig sommermat, og super når det er varmt i været. Oppskrift med trinn-bilder. Det er en veldig billig olje å bruke i mat.


Mine bedste opskrifter på pastasalat med alt fra f. Nedenfor finner du oppskrift på en enkel pastasalat som i utgangspunktet er ganske så billig. Server med pastasalat , og evt en grillsaus ved siden av. Lag gjerne dobbel porsjon, og oppbevar sausen i et rent glass med lokk i kjøleskapet, så har du i mange dager.


Her har vi brukt ferskosten sammen med litt honning, sitronsaft og frisk basilikum. Når det begynner å kjølne, men før det blir kaldt, blander du inn pestoblandingen og de soltørkede tomatene. Jeg nevnte at den er billig , prisen for det hele er nedi kroner om du velger Firstprice o. Alternativt bruk ferdigkokt pasta penne fra Billig Middag.


Kutt tomater i terninger, hjertesalat og rødløk i skiver. Med hjemmelagd ranchdressing og kylling er dette bare helt nydelig. Denne pastasalat er nem og hurtig at lave, samt billig. Men det må være skikkelig dressing på og aller helst typen med masse rømme og majones.


Så det er lige noget for nogen på SU… Hvis du vil gøre noget mere ud af det, kan du selvfølgelig komme alle de grøntsager i du vil.

En farverig pastasalat bestående af pasta med agurk, peberfrugt, gulerødder og ærter. Denne oljen er kun mettet fett og det er det fettet kroppen din ikke trenger, det legger seg rundt organene i magen din og kan etter tid gi deg kjipe livsstilsykdommer. Lav denne utrolig nemme og flotte pastasalat sammen med børnene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg