mandag 15. oktober 2018

Ull heldress herre

Ull og garn som er norsk og kortreist fra Hillesvåg Ullvarefabrikk! En heldress i merinoull til herre utviklet for å passe din utendørsaktivitet perfekt, uavhengig av værforhol sesong eller intensitet. Laget i silkemyk merinoull for ultimat komfort og polyamid for et slitesterkt og hurtigtørkende plagg. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke Fjellsport. Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge. Nøstebarn sin ulldress til baby i ullfleece kan brukes både som utedress i tørt vær, under kjeledressen og som god og varm vinterdress i vognen. Plagget håndvaskes i 30°C med ullvaskemiddel uten parfyme.


Vannet skal kjennes kjølig mot huden, håndlunkent vann er for varmt. Kryst plagget forsiktig i vannet ( ull skal ikke ligge i bløt). Skyll plagget til vannet er klart (30°C).


For raskere tørketi rull plagget i et håndkle og klem vannet ut, eller sentrifuger. Devold produserer ull til baby, barn, junior, dame og herre. Se beste pris på Norrøna Wool One-Piece ( Herre ). Les tester og omtaler før du kjøper. Med ull nærmest kroppen er du sikret god varmebalanse. Aclimas egen onepiece i 1 merinoull.


Dressen har balacklava og glidelås i front som er toveis. Super under vadebuksen eller på kalde turer. Glidelås også bak så man ikke må ta av hele dressen.


Ull heldress herre

Er du usikker på hvilken strørrelse du bør velge? Søk etter heldress ull på Kelkoo. Sammenlign tilbud på heldress ull fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Duo Active Man Boxer, ullboxer herre Tolags undertøy av polyester og ull. Super One-Piece, heldress herre Myk og komfortabel heldress.


Heldress Ull Baby - år. Overdeler Ull Baby - år. Tilbehør Ull Baby 0. Sjekk ut vår ulldress fra aclima! Archive for Ull til herre. Liavika vest til herre er en kroppsnær, lett og hurtigtørkende vest som er spesielt utviklet for et aktivt friluftsliv.


Ull heldress herre

Vesten består av tre materialer med stretchfunksjon som gir god bevegelighet og ventilering. Hovedmaterialet i front er i 4-veis stretch, i tillegg er det kontrastfelter i sidene og luftig tightsmateriale i ryggen. Varmere gode mellomlagsplagg i ull. Disse egner seg som et lag nr eller bare som en genser på de kaldere dagene.


Utmerket plagg til å ha i sekken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg