fredag 12. oktober 2018

Baby 8 mnd plutselig vanskelig å legge

Check out For The Baby. I -måneders alderen er barnet i en fase hvor det er veldig opptatt med både å krype, reise seg opp og utforske omgivelsene. Da er det ikke rart at babyen oppleves overtrøtt og har vanskelig for å legge hodet ned på puta når det er leggetid. Nå er jeg så dritt lei. Amming i søvn fungerte ok frem til ca.


Etter det har det bare vært tull. De siste to-tre ukene har vært fullstendig kaotiske. Vi bruker minst time, ofte 2- på å legge for kvelden! Hun turner rundt i senga, og når hun blir ordentlig trøtt og sliten begynner hun.


Din baby på måneder gjennomgår mange milepæler både motorisk og sosialt. Dette er også et tegn på at babyen knytter seg enda sterkere til foreldrene sine, og er mer selektiv i hvem det vil være sammen med. Men nei, nektet å sove, lå bare å turna rundt, reiser seg opp i senga og enten gråter eller prater. Dette har begynt de siste dagene, gått fra til dupp, det er vel alt for lite. Har lagt hun for n. Baby mnd plutselig vanskelig å få til å sove.


Plutselig umulig å legge om kvelden! Vi valgte uansett å holde på rutinene, så plutselig snudde det. Konkrete råd er vanskelig å gi med så lite info. Vi har en åring og mnd baby. Begge legger seg kl 1. La barn lærer å finne søvnen selv og ikke er avhengig av å bli hjulpet inn i søvnen av en voksen ved vugging, stryking og så videre, vil ikke barnet utvikle egen kompetanse for å finne søvnen selv.


Legg barnet søvnig og alene i senga. Tell stille til ti, og si med myk stemme at det blir nødvendig med dusjing for å få yoghurten ut av håret. Lov at barnet ikke vil få vann i øynene. Husk å spørre barnet om det vil gå før eller etter deg ned trappen. Jeg setter stor pris på de små gledene i hverdagen.


Han gjorde det før. Search For The Baby. Jeg tror det er mer kos en behov for mat. I kveld har jeg kjørt strengt regime og det har vært skriking helt til for min siden, sovnet i egen seng av ren utmattelse.


Stakkars liten, har dårlig samvittighet, men det kan ikke pågå slik lenger. Mor er sliten av å ikke ha fått sove sammenhengende på mnd. Nå begynner barnet å få en døgnrytme. Regelmssige blunder (kanskje rundt klokka og 15) og tidlig leggetid kan hjelpe babyen til å få den søvnen den trenger. Hvis en av blundene faller bort, kan det være greit å legge barnet for natta tidlig.


Noen flere med baby som plutselig endret søvemønster? Mange har erfart at det er lurt å legge opp til rolige aktiviteter den siste tiden før legging. Hvis stemningen blir altfor høy, kan det være vanskelig for barnet å falle til ro når det skal sove.


Hold på rutinene også i helgen Forsøk å holde faste sovetider og faste stå-opp-tider. Så det er virkelig nyttig å sette seg inn i babyens mentale utvikling, sier han. Utfordrende for foreldrene. Det kan være slitsomt å bære rundt på en sutrete baby som ikke slutter å gråte.


Gratis frakt fra 6kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg