tirsdag 9. oktober 2018

Årnes badeland

Besøk et av våre fem ferieparkers badeland. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her!


Finn den perfekte Badeland med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Reserver ditt Hotell i Arnés online. Velkommen til Nes Svømmehall.


Nes svømmehall har meters basseng, aktivitetsbasseng, terapibasseng og babybasseng. Vi har stupetårn på og meter, en morsom meter lang sklie og en liten barnesklie her hos oss! Til organisasjonen Badelandene.


Skal du ha tak i ett av våre badeland - bruk listen over de ulike badelandene og finn kontakt info der. Det er påbudt med badetruse for alle bleiebarn. Alle barn under år, må ha følge av badende voksen over år.

Vi er en familiesvømmehall med god plass til alle. Hos oss er det masse morsomme. Det er forskjellige strategier og måter å gjøre dette på, noe som vi kan bistå med. RNES : Halvannet år før den nye svømmehallen på Årnes åpnes kan du her få et innblikk i hvordan den blir. DEL De to videoene gir deg et inntrykk av fasilitetene i Nes Svømmehall, som er under bygging ved siden av Neshallen.


Og når det kommer Troll til Badeland , blir det både spennende og vått! Vi kan garantere en energibombe av en forestilling. Og du må også regne med å bli litt våt dersom du sitter langt foran på tribunene…. Eventyret om Bukkene Bruse på Badeland har, som seg hør og bør, vært en eventyrlig suksess.


Nes Svømmehall, Årnes Processing Norge fikk i oppdrag av Backe Romerike AS og prosjektere og bygge renseanlegget for et helt nytt prosjekt som skulle bygges i Årnes kommune. Mørk mystikk eller naturlig jordnært? Det finnes mye fint å velge mellom når badet skal pusses opp.


Her får hjelp til å finne stilen som passer akkurat deg. Når du har funnet en stil du liker, ta kontakt med nærmeste Bademiljøbutikk så hjelper vi deg med å bygge ditt drømmebadet. Luana (17) om den norske dugnaden: – Veldig gøy å se at folk hjelper hverandre uten å få noe for det.


Det har jeg aldri sett maken til. Badeland Akershus - karusell, barneaktiviteter, opplevelsessentre, berg og dalbane, aktiviteter, fornøyelsespark, barnas, opplevelse, friluftspark, familiepark. Hos Hageland vil du alltid finne gode tilbud på aktuelle varer til hage og hjem.


Noen av tilbudene gjelder for alle Hagelands hagesentre, men stikker du innom ditt lokale hagesenter, kan du finne lokale tilbud i tillegg.

Målet med møtet var å formelt tildele entreprenørfirmaet oppdraget med å bygge badeland. Vil fremme Årnes badeland , Ankerskogen, Kongsvinger svømmehall, sør-Odal svømmebasseng, dere på Råholt har alt å lære av de ansatte på disse stedene. Agathon Borgen var for øvrig eneste som leverte anbud på oppdraget.


Stort badeland med mange sklier. Vi besøkte parken en lørdag og det var lite kø ved skliene. Enkelt og genialt felles garderobeområde der en skifter til badetøy før en kommer inn i dusj og garderoben. Bø Sommarland ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Telemark.


Med ca timer kjøring vestover fra Oslo, og timer og minutter kjøring nordover fra Kristiansand. Nettstedet bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss å gi deg den absolutt beste opplevelsen når du besøker oss. Ler mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg