torsdag 11. oktober 2018

Skorpion stjernetegn

Kvinnelig skorpion : Den kvinnelige skorpionen er uavhengig og fryktløs. Man kan stole på henne, og hun forteller ikke dine betroelser til andre. Hun bør ikke fornærmes. Aspektene er målt ved vinkelformet langs den ecliptic i grader og minutter av himmelsk lengdegrad mellom to punkter, som sett fra jorden. Fantasiful lidenskabelig og følelsesladet – men også stædig, vedholdende og urokkelig.


Som Skorpion er du modsætningernes tegn.

Du er både stærk og svag, varm og kol uafhængig og omklamrende. Nøglen til din person er intensitet. Skorpion mann er gode beskyttere og du vil alltid føle deg trygg med ham. Hvordan tiltrekke skorpionen: Aldri vær uekte med en skorpion , de kan se rett gjennom deg.


Vær ærlig med dine kommentarer og hør det de har å si (de har alltid interessante ting å si) Ikke prøv å gjemme ting fra dem og vær ærlig. Men den typiske Skorpion vil komme tilbake fra eventuelle oppdagelser fortsatt sterk og ren. Hvis hun tillater reisen å skitne til hennes indre ån vil Pluto straffe henne med forpint anger og skyldfølelse, men hun kan fortsatt fremkalle sin store karakterstyrke for å stige igjen, som Fønix fra eksperimentenes aske.


Personlighet: En skorpion er lidenskapelig, og har et stort ego.

Han er lidt mystisk og hemmelighedsfuld og har det bedst sådan. Både den kvindelige og mandlige Skorpion har en mørk side, som de ikke gerne viser til andre. Skorpionen er ikke den, der åbner sig op for hvem som helst. Stjernetegn , Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop.


Mennesker født mellom 23. Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop. Ofte kaster den sig ud i handlinger, ingen andre ville turde.


Folk med tegnet Skorpion er derfor altid at finde iblandt de nyeste vovehalse-sportsgrene som f. To stjernetegn fra hverandre = venner med frynsegoder Ser du etter et forhold som varer litt lengre enn en bytur etterfulgt av en overnatting, bør du holde deg unna de med stjernetegn to hakk unna deg. Edut sier at denne romansen føles mer som om du dater din beste venn - bare med mer seksuell kjemi. Zodiaken og bekrefer tidsperioden midt i høstsemeteret.


Dette er gjerne svært energiske mennesker som har en sterkere drivkraft enn de fleste andre tegn i zodiaken. Kjent skorpion : Hillary Clinton. Selv om skorpionen kan være humørsyk, er dette også det mest lidenskapelige stjernetegnet. Det betyr at du som er skorpion enten gir av deg selv 1prosent, eller ikke i det hele tatt.


Hvis man skal beskrive skorpionen med ett or er det lidenskapelig. Følelsene til en Skorpion ligger så dypt og er så sammensatte at det kan være vanskelig for den selv å forsone seg med dem.

Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Ofte føler den at det lurer noe svært mørkt og smertefullt i dens innerste avkrok, noe som den ikke tør å utforske og som hvert fall ingen andre får lov til å snoke i. Er du født i Væren? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri.


Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet. Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg