torsdag 11. oktober 2018

Strikkeoppskrifter sokker med mønster

Forskjellige gratis strikkeoppskrifter som våre flinke designere har utviklet. Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på sokker og strømper til voksne og barn. Sokker med norsk mønster.

Herlige, varme sokker med god passform. Størrelse liten, middels og stor. Kr 3-SHELTIE votter, sokker og lue. Mønster til herlige votter, sokker og lue med samojed.


Her finnes alt fra lekre og lune gensere, babysett, putetrekk og annen interiørstrikk, sokker og mye mer. Her har vi noe for enhver smak, alder og årstid! Vi holder oss alltid oppdatert på trender samtidig som vi bevarer det klassiske og tradisjonelle – dette gjenspeiles i våre strikkeoppskrifter også.


Med den første metoden (som vises i videoen) får du en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv.

Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få til å strikke sokker. Oppskriften kan enten lages med den artige tursjokolade-vrien, eller strikkes i én farge og brukes som en baseoppskrift på sokker. GRATIS STRIKKEOPPSKRIFTER. Gratis strikkeoppskrifter fra Du Store Alpakka: BABY - BARN - VOKSEN - ALLE.


Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Du Store Alpakka. Lyst å strikke sokker ? Her er strikkeoppskrifter på sokker som du sikkert vil finne nyttige. Rosa sokker med mønster fra Drops.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker , hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Vi har inhouse designere som skaper strikkeoppskrifter året rundt, i tillegg samarbeider vi med PetiteKnit, Tiril Eckhoff, Cecilie Skog og mange flere. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.

Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Her får du gratis oppskrift på lekre strikkesokker. Legg opp med okergult på pinne nr m og strikk rett, vrang rundt i vrangbordstrikk ca cm.


Skift til pinne nr ½ og strikk mønster A. Sett de første m på en hjelpepinne (= maskene midt oppå foten) og fortsett fram og tilbake over de resterende maskene. Tilgjengelig med én. Last ned mønster hvor du enn er i verden så.


Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Strikkeglede til folket! Vi har også egne temahefter med strikkeoppskrifter til jul, en samling av strikkeoppskrifter på skjerf, det populære temaheftet Peer Gynt fra Sandnes Garn, eget hefte med strikkeoppskrifter på hentesett og babytepper – og mye, mye mer.


Vi håper du blir like inspirert som oss, og at du finner strikkeoppskriftene du er på jakt etter. Lirosas Hekleruter-hekleruter med blomstermotiv. LoveLoveLove-et enkelt strikkehjerte. Lynet-en tovet vinterlue strikket i Vamsegarn. Maysokker- sokker med enkel pyntekant.


Mor og Datter – duskelue i to farger med enkelt mønster. Perler for Svin Oppvaskklut-perlestrikket oppvaskklut. På Kanten- enkel pyntekant med nedbrett i sko eller. Flere strikkeoppskrifter kommer fortløpende.


Babypledd i Alpaca Soft. Herregenser med mønster Tips og ideer. Damejakke med mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg