onsdag 10. oktober 2018

Hundegenser ull

Gratis frakt ved kjøp over kr 800. Se vårt utvalg her. Norsk nettbutikk med enormt utvalg av alt til hund! Hudeklær, hundeutstyr, snacks, hundemat og mye mer.


Det er bedre at en hundegenser er godt tettsittende enn for løs, da min erfaring sier at hundene klarer å få labbene inni en alt for vid genser, og så surrer de seg rett og slett fast mens de ligger.

Lanullva har sin egen hundeklær kolleksjon som passer til alle typer hunder, store som små og funker veldig fint til kalde dager for å holde på varmen. Meget flotte hundegensere til salgs. De er hjemmestrikket av ull i meget god kvalitet og etter mål.


Eksempel på farger og mønster, se vedlagte bilder. For riktige mål av din hun se vedlagte skisse. Priser: Fra kr 26- til kr 67-. Alle gensere strikkes etter mål.

Genseren har ren ull. X hundegenser i nydelig myk strikk som varmer: hundegenseren holder hundens indre organer varm. Jeg har strikket to hundegensere i ull til en engelsk cocker spaniel.


Våre firbente venner fortjener også en myk og varm Lanullva på kalde dager. Lanullva hundegenser har god passform, er svært elastisk og har nedbrettbar ribbestrikket hals. Den inneholder opptil luft – noe som er hemmeligheten til all isolering. Ullgensere hund er svært myk og behagelig å ha på.


Vi har hundegensere i ulik form og kvalitet. Med strikket tøy er det enkelt å lære hunden å ha på klær, da dette er lette og myke plagg med god stretch. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. En flettestrikket hundegenser med innslag av ull , nedbrettbar krage og ribbestrikket kant rundt forbena.


Bli den første til å omtale produktet. Tilpasse og legg til handlekurv. Nydelig, myk hundegenser som varmer i flott, tradisjonell norsk strikkedesogn.


Canelana dna-test dog collar active dog leash active dogman DogVitality dyrevennlig ull flyttesalg for de minste halsbånd hundebok hundebur Julegavetips juletilbud Kampuni kong Kong shakers lanullva lesestoff Mim NKK-artikler norske raser norwegian breeds pomeranian dna-profil potesalve potesokker potevoks Provit.

Mønstrete hundegenser i ull JavaScript seems to be disabled in your browser. Du må ha JavaScript aktivert i din nettleser for å tillate funksjonaliteten på denne nettsiden. Islender hundegenser for kaldere dager i det norske klima.


Islenderen er god og varm. Den minste passer ypperlig til chihuahua. Hundeklær holder hundens indre organer varme. Rask levering helt hjem på døra. Hundegenser holder hunden din tørr og varm hjemme eller på tur.


Fri frakt over 49- Bestill på Dyrekassen. Garnmengde: 3-3-nøster. Når kjøpet av Oppskrift: EINARGENSER TIL HUND er fullført, vil du motta bekreftelse på e-post med en link der du kan laste ned oppskriften.


Du finner en prisoversikt på denne utskriften som du kan bruke for å finne priser for andre størrelser. Et bredt sortiment av kvalitetsgarn i et hav av farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg