onsdag 31. oktober 2018

Bunad oppskrift

Denne siden ble sist oppdatert 02. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på festdrakter, bunader og tilbehør til disse til voksne og barn. Bli inspirert og lær om bunad og folkedrakt fra hele Norden. Bunader Nettbutikk Leverandøroversikt Logg inn.


Bli abonnent i dag Få tilgang til magasinet. På denne siden finner du en oversikt over garn og oppskriftshefter som vi tilbyr på nett.

Kontakt våre butikker for faglig rådgivning og et stort utvalg i både garn og mønster. Vi tilbyr også nydelige bunader fra kjente norske produsenter. Snippsjal til bunad er en godt prøvet modell gjennom ca 2år! Oppskriften er tatt fra et sjal i Norsk Folkemuseums samlinger.


Dette er et skikkelig bruks- og arbeidssjal. De lange snippene på sjalet som legges i kryss over bysten, bindes sammen bak på ryggen og gir god frihet for armene til mange gjøremål, mens sjalet sitter godt. På disse sidene kommer vi til å legge ut ulike oppskrifter til ting du selv kan lage i ull og tips om hva og hvordan du kan skape i ull. Jeg er en kreativ dame med mann, barn og barnebarn, som bor landlig til i en liten bygd ved byen!


Vi er tidliere byfolk som valgte å bytte ut bylivet med god plass og skogens ro!

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. La våre oppskrifter inspirere deg! Det er cape til min bunad. Og den er ofte god å ha.


Strikket med ulike farger i kantene langs ermeåpning og halsen, som på bunad nr. Mønsterstrikk som dannet belte og listykke med mønster fra jakke Sluttresultatet ser ganske annerledes ut enn mønsteret jeg tok utgangspunkt i, og det var gøy å kunne lage sin egen vri som gjorde at bunaden passer bedre i farger og mønster til bunaden jeg skal ha på julaften. Send oss en melding ang.


Kjøp oppskrift fra Familien. Visste du forresten at du nå også kan kjøpe favorittbladet ditt som Ipad-utgave? Oppskrift : Plukkbånd på grindvev med ekstra mønsterspalte Vi har valgt å lage et Plukkbånd med mønstertråder , og enkle V-er i mønsteret, som kan snus og settes sammen på ulikt vis.


Fargevalg: I ripskantene har vi valgt en mellombrun farge, sammen med gult lingarn. Rekonstruert kvinnedrakt fra Vest-Agder er den dyreste bunaden i Norge. Har du bunad med belte i livet, kan det være like fint med den korte, vide koften ( oppskrift side 33). Har du en bunad med kapper på vesten, synes jeg det er penest med den lange koften som.


Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.

Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost.


Jeg har samme bunad som dere Hildeog Morill (tror jeg), og jeg fikk det sorte sjalet til 30årafagen. Aldri blitt så glad for en gave som jeg ble da! Og gleder meg over det hver 17mai:) mitt er strikket i Rauma lammeull tror jeg, tynt og blir bare mykere og mykere. Men det som popsinune linker til var også veldig fint!


Si JA til stort utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg