onsdag 3. oktober 2018

Hvordan gå ned 5 kg på 1 uke

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Samfunnet må forstå at det finnes ingen snarveier til raske resultater. Skal du gå ned kg på uker så kreves det innsats som tilsvarer målet. Nei, ikke hjemme i stua med egen kroppsvekt og slynger i taket. Vi har hentet noen tips fra Womenshealthmag.


I starten vil man gjerne gå ned litt mer enn når man har slanket seg i noen uker.

Hvordan gå ned kilo i uka? Før vi gir deg svaret på spørsmålet i overskriften, la oss ta en rask gjennomgang av hvordan menneskekroppen fungerer. Her får du tips som gjør at du kan gå ned kg (minst) på relativt kort tid. Noen går lett ned i vekt uten for mye anstrengelse, mens andre må jobbe hardere.


Når det kommer til vekttap, så fungerer det veldig forskjellig fra person til person. Nå din idealvekt med Vektklubb - VGs Vektklubb - ned i vekt med en. Prøv heller :dietten som er mye sunnere og enklere måte å faste på ! Alle er forskjellige men noen vil kanskje gå ned 4– kilo i løpet av disse dagene.


Regn med å gå opp ca.

Denne dietten har vist seg og være meget effektiv, og du kan gå ned opptil kg på uke ved å følge den. Du må følge planen som beskrevet nedenfor. Finn laveste nettpris her. Dette brukte jeg til frokost, lunsj middag og kvelds.


I løpet av en uke bør dette gi en vektreduksjon på - kilo. Dansinger mener at det som gjelder er å kutte kalorier når du. Uke : Hurra – minus kg ! Første uke av sixpack-kuren har gått over all forventning. Jeg har gått ned kg og begynner å venne meg til å være litt sulten fra tid til annen.


Sverige, og flere av Suzannes venner har prøvd den. Broren hennes har også gått ned kilo. Vi kommer til å fortsette med dette så lenge vi føler oss vel og er motiverte. Etter hvert kan vi kanskje gå over til 6: , altså faste en dag i uken. Nei da, jeg forventer ikke gå ned like mye denne uka – det ville nesten vært litt for mye på to uker syns jeg selv.


Det fine med å gå ned gradvis, er jo også at man rekker å justere seg til forandringene. Da jeg var 2 gikk jeg ned kg på måneder. Her får du den sunneste og mest effektive metoden for å gå ned fem, ti eller tyve kilo.


Samtidig utretter du mirakler for helsen.

Dette vil hjelpe deg med å gå ned i vekt med kg per uke. Husk at kroppen trenger spesielle sporstoffer, slik at du kan fylle på vitaminer for å hjelpe kroppen. I lang tid har vi hørt at det beste er å gå langsomt ned i vekt dersom du skal greie å holde vekten etterpå.


Nå viser ny forskning at dette kanskje ikke er tilfellet. Det er ikke et realistisk mål å gå ned kg på en mnd. Hvis man skal gå ned i vekt, bør man gjøre det systematisk og det krever litt tålmodighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg