onsdag 3. oktober 2018

Antydning til strek på graviditetstest

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Utvalg av graviditetstester hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag!


Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett.


Tok en graviditetstest i dag med svaak antydning til en ekstra. Hvordan ser svak strek på graviditetstest ut? Alle graviditetstester er forskjellige, noen merker bruker rød farge, mens andre, som Clearblue, bruker en blå farge. Ved bruk av tester med rød farge, kan man få svak rosa strek på graviditetstest , mens en test med blå farge produserer en lyseblå strek. Jeg tok en graviditetstest i dag.


Etter min viste testen kun sterk strek (negativ), men etter å ha latt den stå noen minutter lenger kom det en til strek , men denne var ganske svak. Tok enda en test, og det samme skjedde denne gangen også: først sterk farget strek , deretter kom en svak strek noen minutter senere. Oh yes, ¨streken¨ er nå uker i mors mage Fikk antydning til strek dager før IKM. På IKM dagen var den knallpositiv! Har tydeligvis rask HCG stigning.


Jeg er dager på overtid med menstruasjonen og har tatt en graviditetstest og (heldigvis) fått negativt utslag. Jeg passerte for noen år siden, så sjansen for å bli gravid er naturlig nok redusert. Testen skulle vise to streker ved graviditet og én ved negativt resultat. Det var ikke antydnin. Ser antydning til en svaaak strek.


Tror ikke det er noe. Visse komplikasjoner i graviditeten kan gi en svak strek. Noen ganger kan ett befruktet egg ha festet i livmoren, og begynnt å produsere hCG. Når du så tar en graviditetstest , og fordi det er tidlig i graviditeten, vil du få en svak strek. Venter du da noen dager, og får et negativt resultat, kan det bety at du har hatt en tidlig abort.


En graviditetstest sier kun én ting, og det er om hvorvidt urinen inneholder påviselige mengder med hCG eller ikke. Hvor sterk fargen på streken er, har liten betydning. Generelt sett kan en svak strek tyde på at det er bare en liten mengde hCG i urinen, og en sterk strek kan tyde på at det er en større mengde hCG i urinen. Kjemiske reaksjoner i testen kan fortsette å reagere, selv etter avlesningstiden, og det kan føre til at man kan se en ekstra strek , eller at en strek forsvinner. Se avsnittet om Faktorer som kan påvirke resultatet på en graviditetstest Hvor raskt kan graviditetstesten vise et positivt resultat?


Digital graviditetstest. Et positivt resultat – til og med en svak strek – på en graviditetstest betyr at du nesten helt sikkert er gravid. Jeg er to dager på overtid og ingen antydning til spotting eller mensen. Null symptomer på noe som helst.


Tok en digital graviditetstest fra CB dagen før IKM midt på dagen, altså ikke med morgenurin som viste negativ. Nå kommer jeg altså til å drøye minst to dager til , mest fordi jeg har vært forsinka før med TR uten at det har vært. Obs: Intensiteten på linjene i testområdet (T) varierer avhengig av konsentrasjonen av HCG i urinprøven. Enhver antydning til rosa linje i testområdet (T) skal tolkes som positivt resultat.


Ikke gravid: Bare en rosa linje dukker opp i kontrollområdet (C). Ingen linje dukker opp i testområdet (T). Kan hjemmetestene vise feil resultat? Og når er sjansen størst for at resultatet er riktig? Enten man har ventet på graviditeten med lengsel, eller først får mistanke om at noe er på gang når menstruasjonen blir borte og brystene føles ømme, er det som regel hjemmetesten nervøse kvinner tyr til.


Les mer, og Clearblue vil hjelpe deg forstå hva en svak positiv graviditetstest betyr. SPØRSMÅL jeg trenger virkelig svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg