torsdag 25. oktober 2018

Kiwi pluss

Kiwi pluss

Som Trumf-medlem får du blant annet Trumf-bonus på alle de andre dagligvarene i tillegg. Klikk her for å komme direkte til din oversikt! Du registrerer deg kjapt og helt gratis her. Dette er en tilleggsfordel du ikke får som bare Trumf medlem.


Uansett hvordan du lever og spiser, om du trener eller liker å bruke fritiden på andre ting, gjør vi det nå enda enklere for deg å velge en litt sunnere hverdag. I kassen hos KIWI kan du få et elektronisk bleiekort som holder oversikten og sørger for at du automatisk får den 4. I uke vant KIWI -kunder handlevogner til en verdi av mer enn millioner kroner! Har du, eller noen du kjenner, vunnet ennå? Les også: Extra best ut i pristest som bryter med langvarig mønster.


Det spiller derimot ingen noen rolle hvor mye eller lite du handler. Vi er her for å hjelpe deg. Bruk vårt skjema til å spørre oss om det du lurer på. Du beholder alle Trumf-fordelene. Altså til sammen.


Kiwi pluss

Du får også Trumf-bonus på alle andre dagligvarer. Er du allerede Trumf-kunde kan du oppgradere medlemskapet ditt på samme sted. Det skal lønne seg å velge sunt, sier Arvin. I appen kan du bruke din Trumf-bonus i butikk, se din kjøpshistorikk, se dine.


Hver KIWI butikk trekker hele vinnere hver uke! Vinner du blir du kontaktet på SMS noen minutter etter handelen #128513; Les mer her #128071; #129310;. Selvfølgelig mener vi alvor med prisløftet vårt, vi gir oss aldri på pris! Han sier at enkelte Xtra-varer, som er Coops svar på First Price, har hatt prosent vekst hos Extra.


Kiwi pluss

Nå gjør de to store kjedene full retrett i priskrigen. Hopp til hovedinnhold. Frukten vokser på trær og dyrkes nå flere steder i verden, men vi kjenner kiwi best fra New Zealand. Navnet kiwi kommer fra fuglen med samme navn som er et nasjonalsymbol på New Zealand. Pluss ⌄ Dagens utgave.


Kiwi kommer opprinnelig fra Kina. Til sammen har de fått tilbake nesten 1millioner i bonuskroner! Slik lager du barnemat fra bunnen av: Spagetti bolognese til babyen og resten av familien - Duration: minutes, seconds.


Kiwi pluss

Vinn verdien av alle varene du har i handlevogna! Nei, jeg har ingen planer om å begynne å studere. Det er ikke fordi jeg ikke gidder.


Dette kommer på toppen av de allerede lave prisene vi har på frukt og grønt, sier KIWI -sjef Jan Paul Bjørkøy. KIWI Pluss babypakke med stellebag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg