torsdag 18. oktober 2018

Ledig stilling ambassade 2018

Finn din drømmejobb i dag. IAESTE er en upolitisk, uavhengig, ikke-statlig non-profit organisasjon som jobber i hovedsak for å tilby teknologi- og realfagsstudenter ved universitet og høgskoler studierelevant jobberfaring i utlandet. Ce site web utilise des cookies.


Vi er en utenrikstjeneste for hele Norge og representerer hele det norske statsapparatet utad. Om stillingenSpråkenheten har en ledig stilling (1prosent) som språklærer i engelsk fra 1. Språk og kulturforståelse er blant utenrikstjenestens viktigste arbeidsverktøy og er definert som deler av tjenestens kjernekompetanse.

Den norske ambassaden i Bangkok representerer Norge i Thailand og Kambodsja. Ambassaden har totalt utsendte medarbeidere og lokalt ansatte. Når du følger en virksomhet, vil du motta oppdateringer om nye stillinger, nyheter og annen relevant informasjon. Selskapet vil ha tilgang til din personlige informasjon og cv slik at de kan kontakte deg hvis de har en jobb som matcher dine ferdigheter i fremtiden.


Med henblikk på å bygge opp norsk Kina-kompetanse tilbyr ambassaden i Beijing praktikantplasser med en varighet på måneder. Ledige stillinger i departementene Staten som arbeidsgiver skal utnytte den fulle bredde i befolkningens kompetanse. Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Norge er en viktig bidragsyter til de multilaterale utviklingsbankene.


Antallet nordmenn i disse bankene er imidlertid beskjedent.

Les denne saken på UiOs nettsider. Registrer CV og søk ledige stillinger. I vårt jobbsøk finner du ledige stillinger innen ønsket kategori, geografisk plassering eller bransje. Du registrerer en profil som kan gjenbrukes til alle stillinger.


Sjekk ut vårt hjelpesenter eller kontakt oss – vi har fri support. Her finner du lenker til noen av de viktigste FN-organisasjonene og andre internasjonale organisasjoner hvor Norge er medlem. Søknadsfrist er 24. For å lese utlysningen, vennligst gå til ambassadens nettside:.


Psykisk helsearbeid - pasienter fra ca år Vi utreder og behandler pasienter med ulike psykiatriske lidelser. Tilbudet omfatter både poliklinikk og heldøgnsopphold (to døgnposter, A og B), og konsultasjoner og vurderinger foregår i poliklinikken eller der pasienten bor. Du finner oss under samme tak og det er tett samarbeid mellom døgnpostene og poliklinikken. På tide med et jobbskifte kanskje? Vi ser etter nye kolleger, og har ledige stillinger innen leting,.


Hovedoppgavene er å ivareta og fremme norske interesser i forholdet til utlandet, inkludert interesser Norge har felles med andre lan samt å gi bistand til norske borgere i utlandet. Du kan motta en e-post fra oss når vi har ledige stillinger som passer din profil. Det gjør du ved å registre deg hos Webcruiter, og legge inn CV.


Stillingen som Office Manager på DI’s Bruxelles-kontor er ledig til besættelse så hurtigt som muligt. Kontoret, som er en del af DI’s enhed Europapolitik, er DI’s “EU- ambassade ” og lobby-spydspids og beskæftiger fem medarbejdere samt to praktikanter. Se flere ledige stillinger.

Les mer om studentpraktikantordningen og se komplett liste over alle ledige praktikantplasser på Regjeringen. Har du vært praktikant ved en ambassade i utlandet? Her ser du alle ledige stillinger i organisasjonen.


Ved den norske ambassade og OECD-delegasjon i Paris er det ledig stilling som regnskapsmedarbeider for snarlig tiltredelse. Vi er i gang med omorganisering på vårt hovedkontor. I den forbindelse har vi en rekke ledige stillinger innen HR, opplæring, IT og kjededrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg