fredag 26. oktober 2018

Hvor mange liter gryterett pr person

Se hvor mye ribbe, pinnekjøtt eller kalkun du bør beregne per person i vår veiledning. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Mengdeberegning buffet.


Hvor mye gryterett skal man beregne for en person ? Det er personer som skal spise.

Jeg får ofte spørsmål om hvor mye folk spiser, spesielt når man lager mat for mange mennesker. Dette med mengdeberegning kan være vanskelig, men det finnes noen gyldne regler. Her er en liten tabell jeg har laget i en tidligere sammenheng som sier litt om dette. Osso Bucco smaker nydelig og er lett å lage til mange. Siden dere kommer hjem dagen før bør du forhåndsbestille slik at skivene er tint når du henter dem.


Du trenger ca 2g oksekjøtt pr person. Lag sausen av samme vinen som du serverer til (selvsagt en burgunder, hør på polet hvis du trenger hjelp).

Vinen koker inn, så det gir bare smak, ikke promille. Barna elsker denne. Under er noen oppskrifter, det finnes utallige burgundergryte-oppskrifter. Og hvor mange rundstykker pr.


Anonymous poster hash:. Artikler fra forsiden. Vil ha lett servering, hvor folk kan forsyne seg selv. Blir ikke servering og dekket bord.


Tenkte på gryterette, fra Toro, det er lettvint og helt greit å spise. Har små skåler stående, så gjestene kan forsyne seg. Det jeg lurer på er hvor mange poser med gryterett trenger man til personer? Så lenge du kompenserer med annen mat og vet hvor mye som er vanlig å beregne,. Der betyr 3-poteter pr person , men se an gjestene.


Mange kvinner spiser en, toppen to poteter. Vi kan også levere tilbehør som potet, gulrot og skjenning.

Har du tyngre tilbehør som potetsalat og eggerøre, eller at spekematen er en del av en rett, kan du beregne mindre. Som regel går det mest spekeskinke, så det kan være lurt å beregne halvparten av denne. Resten fordeles på fenalår og spekepølser.


Skal lage vanlig grønn salat til personer. Er tilbehør til grillfest. Skal også kjøpe ferdig potetsalat. Denne retten er vel kjent av de fleste, og har vært en av mine favoritter gjennom årene. Flere land har sine egne variasjoner av denne gryten og det er ypperlig mat når det er kaldt ute og man trenger noe varmt.


Liten forskjell, det blir bra. Bytt vann to tre ganger (veldig viktig om pinnekjøttet er både saltet og røkt). Sørg for å ha stor gryte, ribbene er lange og tar mye plass i gryta, også i høyden.


Beregn en halv kilo pinnekjøtt pr. Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg