mandag 22. oktober 2018

Bacheloroppgave hensikt

Hensikt : oppgavens hensikt er å undersøke hvordan barn i alderen 6-år mestrer å være pårørende til en forelder med kreft. Vi valgte problemstillingen fordi kommunikasjon med mennesker står sentralt i sykepleie. Bakgrunn og hensikt : Overvekt blant yngre, deriblant ungdom er et økende problem i Norge. Vi vil derfor se om motiverende intervju er et redskap vi som sykepleiere kan bruke for å endre vektrelatert atferd hos overvektig ungdom. Hensikten med temaet er å kunne redusere overvekt.


Hensikt Målet med oppgaven er å undersøke hvordan man som sykepleier kan bidra til å øke motivasjonen for fysisk aktivitet hos pasienter med depresjon. Jeg ønsker å få kunnskap om hvordan man kan bidra til å styrke deres indre motivasjon til fysisk aktivitet, og hvilken effekt dette kan ha på den psykiske helsen til pasienten. Vi søkte i databasene: CINAHL, PubMed og ScienceDirect.


Vi inkluderte åtte forskningsartikler, derav sju kvalitative og en kvantitativ. Informasjon til nydiagnostiserte pasienter med epilepsi er ifølge Norsk epilepsiforbund viktig. For å lese denne og våre øvrige sider må du tegne et årsabonnement og være logget inn. Strukturerte- og ustrukturerte søk har resultert i fem relevante forskningsartikler. Disse er blitt nøye kritisk analysert.


Søkeord som ble benyttet i prosessen var: QSOFA, sepsis. Arbeidet skal gi forståelse for betydningen av forsknings- og utviklingsarbeid. Bacheloroppgavens hensikt og innhold. Isolasjon kan blant annet iverksettes på bakgrunn av helsetjenesteassosierte infeksjoner. Folkehelseinstituttet undersøker prevalensen av slike infeksjoner i sykehus to ganger i året.


Herunder kommer urinveis-, nedre luftvei-, blodbane- og postoperative infeksjoner. Jeg endte opp med fem artikler med hensikt å belyse problemstillingen helhetlig. Oksygenbehandling fører til at oksygeninnholdet i alveolene holder seg på et tilfredsstillende nivå. Annen litteratur er funnet gjennom Oria og pensumlitteratur fra tidligere emner, da pensum er vurdert gyldig for sykepleierstudiet.


Kreftsykdommer – en basisbok for helsepersonell av Schlichting og Wist, og Kreftsykepleie. Prosjektgruppen i kommunen så behovet for å gjennomføre både en kvalitativ og en kvantitativ brukerundersøkelse, og inngikk derfor et samarbeid med et firma. BACHELOROPPGAVE BACHELOROPPGAVENS TITTEL Bruk av BIM til armeringsarbeider på byggeplass Use of BIM for onsite reinforcement works DATO 26. Gunnarsen, Samuel A. Vår interesse faller i grunn for å vite hvilke faktorer som spiller inn for å verdsette et slikt selskap. Min bacheloroppgave var en verdsettelse av et selskap.


Oppgaven går ut på å finne verdien på et selskap ved å analysere regnskap og strategiske faktorer ved bruk av økonomisk teori. Dette er en relativt vanlig bacheloroppgave innen økonomi og administrasjon. Hensikt med oppgaven Gjennom denne oppgaven ønsker jeg å se på hva som finnes av litteratur om seksualitet og brystkreft fra før, og på denne måten skaffe mer personlig kunnskap om disse temaene.


Metode: Denne oppgaven er en litterær oppgave med kvalitativt orientert metode. Det er blitt benyttet lærebøker, fagbøker, lovparagrafer og forskningsartikler i forbindelse med oppgaven. Storbyuniversitet, det er en avsluttende oppgave i bachelorgraden Energi og Miljø i bygg.


Sammendrag Mobbing er i dag et sentralt tema, og man kan snakke om mobbing på flere arenaer. Det at mobbing forekommer i skolen er blitt et akseptert fenomen, og det er få som vil benekte dette. Det har vært lærerikt da jeg har fått innblikk i elevers meninger om bruk av interaktiv tavle. Jeg har selv fått mer erfaring ved bruk av interaktiv tavle i matematikkundervisning. Det er ikke alt en kan lese seg til, noe må inn ved Learning by doing metoden.


Alt du skriver i oppgaven, skal nemlig fylle en hensikt. Her får du råd om hva de ulike kapitlene i en oppgave bør inneholde, med vekt på deres funksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg