mandag 29. oktober 2018

Pasienthotell priser

Gratis avbestilling! Ullevål hotell er et tilbud til pasienter og pårørende. Hotellet består av 1gjesterom, fordelt på åtte etasjer. Ta kontakt med hotellet for informasjon om priser og booking. Vi tilbyr pasienthotell til deg som er pasient eller pårørende ved våre behandlingssteder i Tromsø, Harstad og Narvik.


Hotellene er først og fremst et tilbud til deg som ikke er avhengig av 24-timers medisinsk tilsyn. Tilbyr pasienthotell til deg som er pasient eller pårørende ved våre behandlingssteder i Tromsø, Harstad og Narvik. Er du inne til behandling vil sykehusavdelingen avgjøre om du kan bo på hotellet under hele eller deler av sykehusoppholdet. Pasienthotellet er det første bygget som sto ferdig i det nye universitetssykehuset på Øya i Trondheim.


Til sentrum er det ca ti minutters spasertur, og det er gode bussforbindelser til og fra de fleste deler i og nær Trondheim. Bussen fra Røa og Bekkestua til Oslo Lufthavn Gardermoen stopper rett utenfor hotellet. Ullevål Stadion ligger en 20-minutters spasertur unna.


Gaustad Hotell ligger ved siden av Rikshospitalet universitetessykehus og er sykehusets offisielle pasienthotell. Norlandia er en del av del av NHC Group. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og bidrar til å skape et godt liv - hver dag.


Alle pasienter og pårørende som selv bestiller rom ved Haukeland Hotell betaler for overnattingen direkte til hotellet ved ankomst. For pasienter og eventuely pårørende som er kalla inn av sjukehuset som eit ledd i behandlinga vil sjukehuset bestille og dekke rom på hotellet. Må betale for å sove på pasienthotell.


Egenandelen har tidligere variert fra helseforetak til helseforetak fordi prisen på hotell er ulik. Etter et vedtak i styret i OUS,. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ingen minibar, men ganske greit utvalg i resepsjonen. Kort vei til nærmeste dagligvarebutikk, da prisene i resepsjonen er svært stive. Gode senger, vaskemuligheter, trimrom og.


Pasienthotell priser

Helt grei mat, men ikke mer enn det. Lunsjen er som regel gårsdagens middag til samme pris ! En røkt laks ligger som et tilskudd. Middagen er ganske ok, men prisen er ganske stiv. En kjøttrett og en fiskerett til middag, med dessert.


Ville ALDRI valgt dette hotellet frivillig. Det finnes mange andre hotell i Oslo, som er nye og freshe til samme pris og billigere. Det har oppstått en debatt om prisene for å overnatte på pasient-hoteller etter at Oslo universitetssykehus skrudde opp prisen fra null til 6kroner døgnet, noe som i særlig grad rammer pasienter med kroniske sykdommer og mange sykehusopphold. Priser ved norske pasienthotell.


Svithun Hotel kostar det nesten det dobbelte for ein far å overnatta enn det gjer på til dømes Ullevål Pasienthotell. Til deg som skal innlegges. LHL-sykehuset Gardermoens hotell er tilgjengelig for alle som ønsker å overnatte i et allergivennlig og moderne miljø. Både pasienter, pårørende og andre er velkommen til å overnatte hos oss. Du har rett på å få dekket utgifter til mat og drikke hvis den nødvendige fraværstiden fra hjemmet er mer enn timer.


Kostgodtgjørelse dekkes etter faste satser, og du trenger ikke å dokumentere disse utgiftene når du søker. Egenandel og satser Satsene du får dekket ved pasientreiser, og egenandelen du selv må betale, fastsettes årlig av Stortinget. Parkeringstid kan kjøpes for kroner per time (maksimal kostnad 2kroner per døgn) på alle automater og alle p-hus med langtidsparkering.


Ukeskort selges for 9kroner på automatene i p-husene. Alle priser vil være skiltet ved automatene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg