onsdag 3. oktober 2018

Lønn lærervikar 2018

En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. Der viser det seg at vi ikke får lønn som ufaglært lærer når vi går inn som vikar for lærere. Dette begrunnes med at vi ikke har for- og etterarbeid. I timelønn for undervisning er det innbakt en viss tid til for- og etterarbeid uten at det er definert nærmere.


En lærervikar har rett til timelønn for undervisning uansett om han eller hun faktisk bruker tid til for- og etterarbei eller ”hopper” inn i vikartimer på kort varsel.

Husk at du kan forhandle på lønn når du blir ansatt. Ta kontakt med Utdanningsforbundets tillitsvalgte på arbeidsplassen din eller fylkeslaget ditt for å få informasjon om lønnsnivået. Se også vår brosjyre: Lønn ved tilsetting. LØNN : En sveiser tjente i gjennomsnitt 36.


Hovedtariffavtalen er revidert for en avtaleperiode fra 1. Sjekk lønnen din: Dette bør du tjene. Tallene er hentet fra Statistisk sentralbyrå, og du kan sortere etter lønn ved å trykke på månedslønn-kolonnetittelen.

Har et spørsmål angående lønn som lærervikar. Er utdannet som faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Har de siste månedene undervist i alle fag på barneskolen. Men selv om jeg kun har kroppsøving, har jeg vell krav på lønn for den årige utdannelsen med pedagogikk?


Jeg jobber som lærervikar på flere ungdomsskoler i Oslo, det gjør jeg mellom oppdragene i firmaet mitt Skrive Historie. Her er tips til deg ønsker å være lærervikar : Du kan være ufaglært Du behøver ikke være lærerutdannet for å være lærervikar. Jeg jobbet som lærervikar gjennom vikarbyrå for år siden, det var ganske godt betalt. Oversikten viser også at det fremdeles er store forskjeller på lønn for menn og kvinner.


Her får du lønn mens du studerer. Mens gjennomsnittlig månedslønn for kvinner i alle sektorer, altså både i kommune, privat og statlig sektor, var 40. Likevel påpeker Tom Bolstad at økonomers lønn over tid følger konjunkturene godt. Er du ikke fagorganisert, lønnes du etter hovedtariffavtalen for LO Stat, Unio og YS Stat. For medlemmer i Akademikerne: Lønn angis i kroner.


Forenklet hovedlønnstabell. Helsesekretærforbundet i Delta har medlemmer både i offentlig og privat sektor.

Mange helsesekretærer ansatt hos privatpraktiserende leger, får automatisk lønnstillegg tilsvarende lønnsøkningen i kommunal sektor. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. I tillegg til lønn , regulerer tariffavtalene også bestemmelser om for eksempel arbeidsti ansettelser, ferie, sosiale rettigheter og pensjon.


Kvinner tjener i snitt prosent mindre enn menn Når norske menn har tjent 1kroner, har kvinner i snitt fått kroner og øre. Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år. I de to årene du er ute i jobb vil du gradvis stige i lønn , i følge denne modellen: Halvår = 8. Lønnen for den enkelte vaktmester vil imidlertid avhenge av antall år med arbeidserfaring, fagutdanning og en rekke andre faktorer vi kommer tilbake til rett nedenfor. Dette er snittlønnen på tvers av alle vaktmesterne i Norge. Ja, det er et viktig krav for Fagforbundet at alle skal ha lik lønn for likeverdig arbeid.


Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet. Det er fortsatt langt igjen til at kvinner og menn har lik lønn for arbeid av lik verdi. Lønnstabell gjeldende fra 1. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn. Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Her må man huske at det er ulikt fra barneskole til ungdomsskole.


Jeg som jobber på barneskole har omtrent alltid alle timene hele den dagen jeg er vikar. Men skulle det være en time hvor det kommer en annen lærer, noe som er sjelden, da setter de meg på noe annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg