torsdag 29. januar 2015

Xtravaganza helfart

Nå kan du følge våre kurs hjemme, uavhengig av hvor du bor. Med vårt program kan du gå ned i vekt og få et lettere liv og en bedre helse. Ned i vekt med Foodbox Mange ønsker å gå ned i vekt, men mislykkes ofte fordi de ikke lykkes med å strukturere kostholdet sitt. En del er usikre i begynnelsen på hvor ofte de skal spise og hvordan de skal tilberede maten.


Det er viktig å finne en bra sammensetting på maten, samt å ha et godt måltidsmønster. Raskt ned i vekt med vår vektreduksjonsdiett Helfart. Benytter du vår vektreduksjonsdietter med våre vlcd produkter spiser du fem måltider pr. I tillegg kan du drikke moderate mengder kaffe eller te uten sukker eller melk. Jag började på xtravaganza den aug.


Gick på helfart i tre veckor, halvfart två veckor, helfart två veckor och nu är jag på min första vecka halvfart igen. Nu ska jag gå på halvfart tills jag når mitt mål. Hur går det för er? Använd vår karta för att se vad vi gör på just din lokala ort.


Veldig fornøyd #128512; ! Xtravaganza finns på över orter runt om i Sverige. Jeg går på noe som heter Helfart. Det vil si at jeg har kun stk shaker per dag. Din hälsokonsults uppgift är att coacha, stötta, peppa och inspirera.


Att följa med dig från start till målgång, som kostrådgivare, personlig tränare och pålitlig vän – i en och samma form. Då var det dags för en liten rapport igen. Jag hade gått ner ytterligare kilo sedan förra veckan.


Jag har ätit mat och kört “halvfart” i två veckor nu och det känns förbannat bra! Jeg er veldig fornøyd med opplegget #128578; Har gått på dette i en måned nå, og har gått ned over 7kg! Så här kan resan till ditt lättare liv se ut: ”Du kan välja en snabbstart genom att byta ut måltider mot xtravaganzas goda soppor, komma igång med vardagsmotion och enklare träning, samt den Mentala Träningens grunder. Du går programmet på Helfart.


I tillegg har jeg flere venner som har prøvd dette før, og alle har gått ned i vekt, MEN de har også HOLDT den nye vekten. Jeg ser på Helfart som en slags reboot av kroppen og magen. Et kurs varer i et år og har stor vekt på vektstabilisering etter vekttapet. På helfart så får du i deg ca 50g Kh pr dag, noe som er ganske høyt i forhold til å skulle være i ketose. Så selv om det ikke blir så veldig mange gram med Kh i vinen så kan det godt være det lille ekstra som vipper deg ut av ketose.


Visar endast inlägg av LillaBibbi - Visa alla. Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. Någon mer som går på Extravaganza och vill vara med i denna tråd och stötta varandra.


Torsdag juni skal jeg beg å spise litt mat. Men må begynne forsiktig. Så skal begynne på noe de kaller Opptrapping fra helfart ( helfart er da altså bare inntak av pulver).


Skal på veiing på mandag, så får vi sjå. Vi har akkurat bestemt oss for å dra i bryllupet til min kusine som er i starten av juli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg