torsdag 15. januar 2015

Mammasmykke med navn

Mammasmykke med navn

Hos Mitt Navnesmykke kan du finne et personlig smykke du vil elske å bære. Vi tilbyr garantert levering for valentinsdagen med rask frakt. Disse edelmetallene har fjetret menneskeheten like lenge som det har eksistert navn , og skaper et særdeles nydelig smykke som du alltid vil kunne bære med stolthet. Navnesmykker og bokstavsmykker - her finner du nydelige personlige smykker med navn ! Smykkene graveres med navn og or skap en helt unik gave av edleste slag som varer evig!


Mamma-smykke i 925S med inntil to navn. Du velger selv lengden på halskjedet. Husk å oppgi hvilke navn du ønsker i feltet “Ordrenotater” som du finner når du har trykket “Til kassen”. Gratis frakt innen Norge.


Dobbeltnavn stemples eventuelt på to linjer. Smykket kommer med halskjede i 925S (ca cm). Her er delene til smykket klipt og stanset ut. Verktøyet du ser øverst til venstre i bildet er verktøyet man kutter sirklene med. Delene glødes under propanflamme for å gjøre metallet enklere å jobbe med.


Mammasmykke med navn

For å sikre at delene er flate benyttes en brettstanse og en gummihammer som her er avbildet. Sølv mammasmykke med navn og månedsstein - Little Wonders Kjempestilig sølv mammasmykke med navne anheng plass til fire navn på ringen. Du kan også velge inntil glass krystal månedstein for å lage den ekstra personlig. Men så kom jeg over dette på nettet og trengte ikke tenke særlig lenge før jeg sendte avgårde en bestilling. Det er et morssmykke og er selvsagt symbol for smågutta mine, og navnene deres er gravert på hvert sitt anheng.


Om noen skulle være i tvil. Jeg ønsker meg et mammasmykke , altså et smykke med enten barnas navn på, antall barn e. Jeg har så lyst på et mamma-smykke , men jeg liker ikke de englebarn smykkene. Synes de ser ut som roboter og navnet høres ut som døde barn. Jeg vet jeg har sett flere typer. Har du mammasmykke selv?


Eik barn er Norges ledende produsent av gaver til barn. Her finner du dåpsgaver, bursdagsgaver, gaver til babyshower og navnefest. Konfirmasjonsgaver og jubileumsgaver. I mitt tilfelle, det eneste minnet jeg har, men det føles godt å ha minnet rundt halsen. Et minne for livet.


Vi har nå mottatt smykket, og fått overrakt det til min samboer. Forbindelsen mellom mor og datter fortjener sitt eget stykke smykke … og får det gjennom dette settet! Mor-datter-kjedet har halssmykker i en vakker smykkekombinasjon.


Du kan velge mellom to sjarmerende dyre-varianter: enten kjedet med anheng formet som en fugl eller anhenget med form som en hval. Er navnet klart går det an å bestille smokker med babyens navn på. Men det finnes også mange andre søte smokker. Og ikke minst finnes det lekre smokkesnorer som kan være flotte gaver. Milepælkort eller lignende.


En tavle, milepælkort eller klosser – det finnes mye fint som kan brukes når man skal ta bilder av babyens milepæler. Dette kom til sammen på 9kr. Vi har i tillegg klokker fra anerkjente og aktuelle merkevarer. I tillegg finner du en rekke nyttige tips på våre inspirasjonssider og i våre sosiale medier kanaler.


Mammasmykke med navn

Bestillingen var sendt fra dere 13. Vi samarbeider tett med våre butikker for å gi deg en fortreffelig handel. I stedet for å gi mamma blomster i år hvorfor ikke overrasket henne med et personlig mammasmykke som hun vil ha for alltid.


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Fra elder barn og voksne. Nordlys Opplevelser Kullgriller. Kjøp Mamma smykke på Kelkoo. Mammasmykke med månestein og navn.


Mammasmykke med navn

Kjeder er et smykke som kan brukes for envher anledning. Besøk vår nettbutikk eller kom innom en av våre nesten 1butikker. Alle kjeder leveres i flott gaveetui - se hele utvalget i online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg