søndag 25. januar 2015

Uledsaget barn med sas

Finn billige flybilletter. Bestill nå via mobilen! Vi flyr fra mer enn 9flyselskaper. Fly med oss verden rundt! Planlegger du en ferie med barna?

Ingen problem – alle er velkomne hos SAS. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gjøre reisen din fornøyelig. For å gjøre reisen enda mer knirkefri tilbyr vi noen ekstra tjenester når du reiser med barn. Sande rejsende starter tidligt. Hos SAS gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre det let og sjovt at flyve for dig og dit barn.


Barn som reiser alene med assistanse fra flyselskapet, betaler et gebyr for dette per strekning. Dette gebyret varierer både avhengig av flyselskap og strekning: Norwegian tar 5kroner per strekning for å hjelpe barnet som reiser alene, mens prisen er 3kroner per strekning på SAS ´sine flyginger, eller 4kroner om det er en utenlandsreise.

Personalet på flyet får altid at vide, at der er et uledsaget barn ombord. Der bliver altid holdt øje, så barnet ikke føler sig utrygt. Personen, som afleverer barnet i lufthavnen, skal blive ved check-in skranken, indtil flyet er i luften. Når barnet modtages på destinationen, skal der vises billedlegitimation for at få barnet udleveret. Dersom barnet har en medisinsk tilstand som gjør at det kan trenge medisiner under flyreisen, må det være i stand til å ta denne medisinen selv.


Kabinbesetningen kan ikke gi noen av passasjerene medisiner eller oppbevare medisinen deres på et kjølig sted. Barn opp til og med år må reise sammen med noen som er år eller eldre. Barn 0-år betaler full ungdomspris. Børn må hos mange flyselskaber rejse alene.


Vi sørger for en tryg afrejse fra Billund Lufthavn. Uledsagede børn følges til gaten af servicepersonalet. Kan ikke reise alene.


For barn 6–år kreves en bekreftelse for å reise uten foresatte. Fyll ut vedlagt skjema og send det til TUI. For barn som skal reise uten voksne finnes det flyselskapet som ikke tar imot uledsagede barn , noen tar også et tilleggsgebyr for denne tjenesten.


Herunder finder du en opsummering af reglerne hos udvalgte flyselskaber, men husk at andre flyselskaber kan have strengere regler for børn, der rejser alene.

Tjek med dit rejsebureau eller kontakt det flyselskab, dit barn skal rejse med. Hos SAS skal et barn være fyldt fem år, før det kan flyve uden en voksen. Det vil tilkomme et gebyr per strekning per barn som blir lagt til når Uledsaget Barn (UM) er bekreftet. Gebyr for reiser med Widerøe på innenriks reiser er NOK 1(anbudsruter) eller NOK 2(øvrige ruter), og for utland NOK 350.


Det ser ud til at det er en rigtig fin forretning at booke billet til uledsaget barn med eurobonus point - for det første er prisen af en voksen. Reise med barn - SAS Barn trenger pass eller ID-bevis som bekrefter deres nasjonalitet uansett om de reiser alene eller sammen med en voksen. Tips hvis dit barn skal rejse alene.


Hjælp dit barn med at føle sig tryk på det store eventyr! Forklar, hvad der sker på de enkelte dele af rejsen, inden barnet skal rejse, så det føler sig trygt. Ankom tidligt i lufthavnen for at checke in og giv dig god tid. Planning a vacation with the kids? No problem — everyone is welcome at SAS.


We will always do our best to make your trip a pleasure. To make your journey run more smoothly we offer some extra services when traveling with children.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg