mandag 12. januar 2015

Barnevogn test duovogn

De fineste barnevognene og utstyret - Lynrask levering på sprell. Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Se barnevognene som er best i test! Vi hjelper deg med å finne riktig barnevogn for ditt behov.


Kjøp barnevogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Man får knapt mer eller bedre duovogn for prisen, og vi kårer derfor Britax Smile – akkurat som forgjengeren Brio Smile – til best i test. Om du vil vite hvilken barnevogn som er kåret til Best i test akkurat nå har du kommet helt rett! En duovogn er en barnevogn som består av understell, hjul samt separat liggedel og sittedel, som festes rett til understellet. Med liggedelen kan duovognen brukes helt fra fødselen, og med sittedelen til barnet har blitt for stort for vognen eller på annen måte vokst ut av den ved rundt to til tre års alderen.


Duovogn : Stokke Trailz ble utnevnt som best i test for RådRön. Grunnen til det var at den jevnt over scoret veldig bra på alle testkriteriene, foruten at de mente den er litt vanskelig å pakke sammen og rengjøre. Se tester av Britax, Baby Jogger, Babyzen, Cybex og Emmaljunga mfl. Vi er selv foreldre og har mye erfaring med bruk av barnevogner og utstyr.


En duovogn er en vogn som kan brukes fra barnet er nyfødt og som stort sett kan brukes til barnet ikke trenger vogn lenger.

Duovogner kommer med en babybag og en sittedel, ofte kalt sportsvognssete. Babybagen brukes fra babyen er nyfødt og opp til ca kg. Når foreldrene velger å bytte til sittedelen varierer. Dette må du lese før du kjøper barnevogn ! Velkommen til tidenes største test av barnevogner!


I denne testen har vi samlet erfaringer fra flere hundre brukere. Ved å samle evalueringer fra brukere som har hatt de aktuelle vognene i flere år får vi et grundigere vurderingsgrunnlag enn i en vanlig test. Artikkelen har også en del tips og triks til hvordan du bruker barnevogn i kombinasjon med treningsøktene dine. Se artikkelen gratis på avisens hjemmeside. Finn best pris på hvitevarer.


Fokus i testen var blandt andet på sikkerhe brugervenlighe håndterbarhed samt holdbarhed – områder, som langt de fleste kan blive enige om er vigtige, når det kommer til barnevogne. Se de beste tilbudene! Når du er ferdig med bagen, tar du av den og henter fram sitteinnsatsen.


Velgdig mange går for duovogn. Bagvogn: Den gode gamle bagvognen finnes fremdeles, men er ikke vanlig i dag – de fleste velger heller en duovogn. På flere vogner har du også mulighet for å bruke adapter til bilstoler.


Snart halvveis inne i svangerskapet er det kanskje på tide å begynne å tenke sånn helt forsiktig på utstyr. Det har Ønskemamma tatt en lang prat med tvillingmamma Marit om sist helg.

Vi snakka om cirka alt tror jeg…. Jeg vet jo ikke hva alt er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg