mandag 19. januar 2015

Lønn autorisert regnskapsfører 2019

Se vår geografiske oversikt, og få bistand med regnskap og økonomi. Klikk her for å vise relevante resultater. Finn alt du leter etter.


Med tilstrekkelig utdannelse og erfaring kan regnskapsfører oppnå autorisasjon. En autorisert regnskapsfører kan starte egen regnskapsbedrift og påta seg oppdrag fra sine kunder.

Bokføringsforskriften § 8-13-(i kraft 05) bestemmer at banker og finansieringsfore- tak skal oppbevare kunde- og leverandørspesifikasjoner, samt dokumentasjon av bokførte opplysninger som inngår i slike spesifikasjoner, i ti år etter regnskapsårets slutt. Lønnsveksten er prosent fra året før. I Norge er det innført.


Er eller ønsker å bli autorisert regnskapsfører – ikke et absolutt krav. Jeg jobber nå som regnskapsfører i Oslo, og lurer litt på dette med lønn. Den avtalte månedslønnen ligger godt over gjennomsnittlig avtalt lønn for alle.


For å bli autorisert regnskapsfører finnes det krav i henhold til utdannelse og arbeidserfaring. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Vårt regnskapskontor ønsker vi å drive tilnærmet papirløst, med fokus på kvalitet og effektivitet, både for oss og kunden. Vi tilbyr også utleie innen regnskap, lønn , ordrebehandling og logistikk. Regnskapsfører er ikke en beskyttet tittel, men brukes sammen med regnskapsmedarbeider om personer som arbeider med regnskap.


Regnskapsførere som fører på andres vegne må være autoriserte eller jobbe i et regnskapsbyrå under en autorisert regnskapsfører. Kom igang på to min! Oppdrag og regnskap for konsulenter, frilansere.


Bedrifter som bruker autorisert regnskapsfører vil få en høyere grense for revisjonsplikt. Det ble slått fast i den nye regjeringsplattformen som ble lagt frem i forrige uke. Dette er en del av strategien som regjeringen har for å styrke små og mellomstore bedrifter i Norge, men det er foreløpig ikke bestemt hva den nye grensen for revisjonsplikt vil være.


Bedriften har kompetente ansatte som leverer arbeid av høy kvalitet, og som har kundens beste i fokus. Vi har utviklet effektive løsninger for utførelse av våre regnskapstjenester. Vi besitter den kompetansen du trenger for at vi skal være din rådgiver og utførende regnskapskonsulent. IT-systemer innenfor et spennende og innovativt miljø?


Autorisert Regnskap AS. Beklager, men en feil oppstod og serveren kan ikke behandle din forespørsel for øyeblikket.

Prøv igjen om noen minutter. Rette vedkommende vil få muligheten til å overta en etablert oppdragsportefølje samt være med på å påvirke hvilken retning selskapet skal ta fremover. Coast konsernet er i kontinuerlig vekst og i den forbindelse styrker vi økonomiavdelingen ytterligere. Vi søker etter en engasjert og motivert medarbeider som ønsker å være med å utvikle og yte service innenfor lønn A til Å og administrative HR-oppgaver i Coast Seafood og alle våre datterselskaper. Vi har fokus på din verdiskaping, dine utfordringer og hva som er gode løsninger for din virksomhet.


Stillingen rapporterer til Team Manager Accounting. Vårt mål er å spille deg go gi deg som kunde de tjenester og den rådgivning du har behov for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg