tirsdag 6. januar 2015

Slå av musikk iphone

Hvis du abonnerer på Apple Music , kan du slå på Synkroniser bibliotek for å få tilgang til musikkbiblioteket og musikk du har lastet ned fra Apple Music , på alle enhetene dine. Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen inntil skyveknappen for å slå av vises. Dra i skyveknappen, og vent deretter i sekunder til enheten slås av. Du finner spesifikke kommandoer under Ring og Siri og Talekontroll.


På hovedvinduet, kan du se alternativet til mappen. Hvis denne funksjonen ikke er slått av kan vi ikke ta imot produktet.

Siden det er du som kunde som har slått på denne funksjonen, så er det også du som må slå den av igjen. Sidener verktøyet anbefalt av Apple, mange brukertil å overføre filer mellom sine iOS-enheter. Vær oppmerksom på at du fortsatt kan få spørsmål om PIN-kode for SIM-kortet når du slår telefonen på. Skriv inn Apple-ID-en og passordet ditt. Spill musikk mens du gjør det).


Derfor kan det være lurt å slå av funksjonen når du er ferdig med å høre på musikk. Du trenger ikke starte kamera-appen ved å dra ikonet helt opp engang, bare trykk på samme måte som på et vanlig ikon. Du vil se at skjermen gjør et lite hopp, og på et blunk er lommelykta skrudd av.

Eller demp lyden ved hjelp av ringelydbryteren. Mulighet for å slå av lyden er deaktivert i enkelte land. Eplehjelp er et registrert varemerke eid av Frend Digital AS som er en uavhengig tjenesteleverandør, og har ikke blitt autorisert, sponset, eller på noen annen måte godkjent av Apple Inc. Norge og andre land. Den designes og markedsføres av Apple i California og produseres i Kina.


For å slå av telefonen ordentlig, må du holde inne av -knappe i cirka sekunder. Da dukker det opp et av -knapp-ikon som du må skyve mot høyre for å skru telefonen helt av. Du kjenner garanteret til problemet allerede. Dere er flere venner sammen, bakgrunnsstøyen er høy, og dere vil gjerne høre på litt musikk på mobilen, men lyden er altfor lav. Du trykker på siden av mobilen igjen og igjen for å skru opp volumet - selv om lyden allerede er på max.


Les om dem her så får du mer ut av mobilen din. Jeg så på en kommentar hvor man måtte slå på synkronisering av ringetoner. Og jeg gjorde det, bortsett fra det du sa sto (ringetoner) men hos meg Toner, og jeg startet synkresering, og ALL min musikk forsvant til faen! Det kan være din egen tastaturklikking eller damen ved siden av deg på bussen. Du søker opp musikk og spiller den av.


Du kan også lage spillelister slik at du kan lage et aldri så lite musikkbibliotek på mobilen din. LES OGSÅ: Nå er Spotify på mobilen gratis. Vil du ha mest mulig ut av Spotify på mobilen må du være Premium-abonnent.

Da kan du blant annet laste ned musikk og spille av med høy kvalitet. Taleassistenten lar seg ikke lenger åpne ved å trykke på hjemknappen, for den er jo borte. Det er blitt litt mindre intuitivt enn tidligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg