mandag 26. januar 2015

Blender test

Fri retur i dager. Kjøkkenmaskin, stavmikser, blender mm. Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Lyst på ny telefon? Alt av telefoner og tilbehør.

Sjekk alltid med NetOnNet først. Blender -vinneren er kåret! Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har.


Selv om en blender er en ganske enkel konstruksjon, er utvalget ganske bredt både på pris og yteevne. På det nordiske markedet finnes den i stål, krom, svart og oransje. Pro viste i en test av den ikke bare klarer å lage smoothies, men også å piske krem og lage pesto. Uansett hvilken type blender du velger, er det en viss fare for at den ender opp stuet vekk i et skap, eller som et irritasjonsmoment på kjøkkenbenken.


En blender tar mye plass, og den bør helst være i jevnlig bruk for å forsvare sin posisjon på kjøkkenet. Mange familier lager smoothie hver morgen, da er en blender veldig kjekk å ha.

Magimix är ett franskt företag, och var faktiskt de som uppfann matberedaren. Samma innovation har de använt sig av när de tillverkat en blender ! The splash of the last release for the 2. Posed by Hjalti Hjalmarsson and lit by Andy Goralczyk. Som det er tilfældet med stort set samtlige køkkenmaskiner, så kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilken blender du skal investere penge i. Kvalitet for pengene og mest mulig værdi er de nøgleor som vi alle sammen leder efter.


Sådan vælger du den rigtige blender. Selvom blender tests måske kan pege dig i retning af hvilke blendere der er gode, er det vigtigt at du kender dine behov, hvis du ikke skal ende op med en for blender der har været for dyr og blot ender med at stå i skabet og fylde. Vi har bedömt en rad egenskaper med fokus på motorstyrka, ljudnivå och jämnheten i mixfunktionen. Bedste blender i test finder du hos Forbrugerrådet Tænk.


Hvilken blender er bedst til mos, smoothie og is? Find gode og billige blendere i vores test. TEST : Bosch malingssprøyte: – Sjelden har det vært så morsomt å male. Selve muggen med knivene montert i bunnen er den viktige delen av en blender.


Noen bruker glass og noen bruker plast. Plast kan høres litt billig ut, men ikke her. Raw Fuel har en mugge av Triton, som er et plastmateriale som minner litt om polykarbonat. Test av blender – Dessa tester har vi genomgått: Tænk.


Det danska konsumentrådet Tænk.

I testet la man speciellt mycket vikt på blenderns förmåga att göra klumpfria smoothies, och även krossning av is var en tung parameter. I denne artikel finder du de best anmeldte smoothie blendere på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg