torsdag 22. januar 2015

Sur drink med vodka

Ei heller en vodka og Red Bull eller Battery. Bourbon og ginger ale er også godt. Vodka , Pisang Ambon og sour mix shakes sammen med en dash krem.


Helles i et longdrink glass og toppes med Sprite. Appelsin og honning er i særklasse så smaksrike at de klarer seg med et forholdsvis smaksnøytralt brennevin som vodka til å løfte fram smakene. Eggehvite bidrar med kremet munnfølelse som gir en opplevelse av fylde.

Man tar absolutt vodka , skaffer deg noe Solo brus. Så blander du disse sammen så til slutt tar du Fun Light med Bringebærsmak og gjør så drinken din blir oransje, men ikke rød for da blir det kun sur bringebærsaft. Så tar du noen isbiter får man også en god drink som gjør godt og smaker godt. Forskjellen mellom en gjennomsnittlig drink og en god drink er ingrediensene.


Velg alltid ferske ingredienser fremfor hermetiserte eller ferdige varianter fra flaske. The Bund Trader er en deilig fruktig og noe sur cocktail med et krydret kick, inspirert av mat fra Shanghai. Drink med vodka , lime og Sprite.


Dejlig frisk og sommerlig drink med vodka , lime og Sprite, der sammen gør drinken både syrlig og sød.

Denna vodkadrink med lime är en perfekt drink till fest då den är väldigt enkel att både förbereda och göra. Om du vill ha den något sötare kan du byta ginger beer mot ginger ale. I denne oppskriften kan litt vodka tilsettes for å sprite den opp, men jeg ville nok ikke laget akkurat denne med kun vodka. Kan ikke erstatte liter vin med vodka uten at det gir visse konsekvenser for smaken ;-) Men du kan prøve deg fram. Erstatt vinen med mer brus og eplemost, og tilsett vodka etter smak.


Enten du skal mikse en drink med vodka , rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her. Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender. Vodka er ett blankt brennevin og har som regel liten smak og lukt. Brukes som ingrediens i mange forskjellige drinker og cocktails.


Opprinnelig ble det laget av poteter i Russlan men lages nå av ulike typer korn, melasse og sulfittsprit. Vil dere dele drink -oppskrifter? Her er min: Hiawata 4-isbiter cl vodka cl lime eller sour-mix Pærebrus Smaker kjempegodt! Pærebrus finnes ikke på østlandet, tror jeg, men man kan bruke sprite i stedet for. Cl Cordinal limejuice.


Fyll med sprite Cordinal får du kjøpt for under hundrelappen på ganske mange butikker. Hell ingrediensene i glasset i denne rekkefølgen, og topp med sprite.

God drink som tar kort tid å lage. Spørs om du har akevitt da. Velkommen til Barkart. Også mange nyttige tips om bartending. Enkle drinker med kun to ingredienser: Screwdriver.


Screwdriver er fjerde drink i serien “enkle drinker med kun to ingredienser”. Det behøver ikke alltid være så avansert. En avansert cocktail er festlig og på sin plass i festlige lag, men noen ganger skal det være helt enkelt.


I går møttes mennesker inne på vårt nye kjøkken for mat og cocktails. Noen kjente alle, andre kjente noen få. Men alle var her for å lære å lage enkel cocktails og spise nydelig mat. Top vodka drinks. Alt i lækre vodka drinksopskrifter.


Elsker du også vodka ? Derfor har vi nu samlet en liste over en masse lækre vodka drinks. Vodka cranberry är en fräsch longdrink med tranbärsjuice och kurantvodka. Serveras gärna innan middagen.


Här är receptet på vår fräscha drink. Frisk drink som passar lika bra med eller utan alkohol. Allt du behöver är flädersaft, limejuice, fruktsoda och vodka eller gin. Hundratals recept på Spännande Fräscha och framförallt Goda drinkrecept.


Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller bartender för att blanda drinkar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg