tirsdag 6. januar 2015

Gratulerer med dagen norge

Se Christines jubileumshilsen her. Gratulerer med 50-årsdagen! I år har vi samarbeidet for å bygge og fremme profesjonen og bransjen vår. Kongefamilien, barnetogene, stemningen, alt fra feiringen av nasjonaldagen i hele landet og litt fra utlandet.


Gleder meg over å kunne feire vårt vakre hjem nok en gang.

I dag bor det rundt 40. Norge , skriver Store norske leksikon. Det er nordsamisk, lulesamisk og sørsamisk. Kronprins Haakon feiret dagen i Kirkenes i Finnmark.


Lihkku beivviin ( gratulerer med dagen ), sa kronprinsen til barna ved kirkenes skole. Et underskrevet eksemplar ble overrakt kong Christian Fredrik dagen etter den 17. Grunnloven er den høyeste rettskilden i Norge.

Skål for dagen i dag. Enda et steg nærmere støttestrømper! Fra en toppers jente til en annen! Tre ting skjer når du blir eldre. Det første er at hukommelsen blir verre.


De to andre husker jeg egentlig ikke. For meg er NRK på 17. Nyt vår grunnlovsdag, og vi håper på mange fler i årene som kommer. Og at vi aldri begynner å feire oktober i stedet for Mai.


Mari Slottet - Vi koser oss på jobb med hjemmebakst i Dublin! Håper alle får en fantastisk fin dag hjemme i Norge. De snakker tre varianter av samisk språk. Endelig er dagen her.


Dagen dere har ventet på i et helt år: Sesongens første snøfall på Østlandet.

Dagen da søringan kjører av veien i hopetall og nettavisene melder om snøkaos, selv om det bare har kommet rundt centimeter. Og dagen skuffet ikke. Vi må produsere mer effektivt og økonomisk i fremtiden – med gode systemer i bunn.


Vi har vært gjennom en vinternatt før. Over Dovre - først bare med sko, så hest og nå vogntog. Ansvarlig for at alle brikkene skal falle på plass i Oslo er Kahlid Mahmood. Ikke ta livet så alvorlig.


I din alder er det ingen som vil ta deg seriøst uansett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg