torsdag 8. januar 2015

Forslag til tekst på gavekort

Nordens største spa-anlegg med mange fasiliteter. Gi bort en opplevelse her! Bestill gavekort her! Vi har gaver som passer de fleste, og på denne siden får du mengder av gavetips.


Gavekort til 100-vis av opplevelser, der leveres med det samme. Kom til kirke, klokker kimer for nå ringes julen inn fred på jord i disse timer julefred i sjel og sinn.

Julekveld med lys og varme minner oss om Jesus som bar de små i sine arme og med fred til jorden. Jeg har lyst til å gi min svigermor gavekort på pass av sitt lille barnebarn. Skal du skrive en bursdagshilsen eller kanskje et bursdagsdikt, og trenger litt hjelp på veien? Da har du kommet til riktig sted.


Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort. Spare modtageren sammen til drømme ferien, så kan du hjælpe personen lidt tætettere på turen. Du kan give et tilskud til ferien i form af et gavekort til DTF travel.


Med et gavekort giver du modtageren mulighed for, at tage på et weekendophol storby-, ski- eller sommerferie. Læs mere om gavekort til DTF travel her.

De burde egentlig lage et eget juleforum her. Er det noen som har noen forslag til standardfraser på julekortene. God jul, riktig god jul, julehilsen fra, godt nyttår. Det er noen jeg ikke ønsker å være personlig til , men som allikevel må få en hilsen.


Finns det noe vers av julesang el som passer? Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort? Da skal vi prøve å hjelpe deg.


Dersom du er på utkikk etter dåpsdikt kan du også finne dette på denne siden: Dåpsdikt. Noen som har forslag til hva jeg kan ha som gavekort Har massasje, kino, middag allerede, men trenger en haug fortsatt god påske alle. Leter du etter en fin tekst til bårebukett? Det kan være vanskelig å finne de rette ordene å si til noen som har mistet noen de har kjær.


Dersom du har tips til andre tekster til bryllupskortet må du gjerne dele disse med oss nederst på siden. På denne siden prøver vi å hjelpe deg med dette. Se også: Sitater om kjærlighet.


Skabelon til gavekort : Udskrevet på en farveprinter, vil dette gavekort helt sikkert være godt til forskellige ydelser. Lav eksempelvis ni gavekort til din far (tre der giver ret til en støvsugning hver, tre der giver ret til at få vasket bilen og tre der giver ret til at få sine plæne slået). Alle blir glade for en opplevelse Finn en perfekt opplevelsesgave.


Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut.

Et gavekort fra Miinto er perfekt til kvinner som er glad i klær og mote. Vi har et bredt utvalg av klær, sko, accessories og sportsklær. Stort utvalg av Merker på Boozt. Gavekort er det perfekte gavetipset til den som har alt, – en ansatt, kollega, en venn, et bryllup eller til din kjære. Det er også en fin gave i forbindelse med ulike jubileer, enten privat eller i bedriften.


Vi ønsker dere all lykke i verden og en dag dere aldri vil glemme. Kjærligheten får ikke jorda til å snurre. Men det er kjærligheten som gjør det verdt å bli med på noen runder. Regn i sløret er evig lykke!


Husk å ta vare på de små, gylne øyeblikk! Ta godt vare på hverandre og kjærligheten! Et varmt ønske om en minnerik dag og en strålende fremtid sammen!


En skål for dere to, en skål for lykke, håp og tro! Lykke til som mann og kone! Tro, håp og kjærlighet er viktig. Et godt råd til brudgommen: den mest effektive måten å huske bryllupsdagen sin på , er å glemme den en gang! Måtte lykken smile til dere to.


Vi er så glade for at dere har funnet lykken sammen. Et ekteskap må drives med fantasi. Dere er et levende bevis på at livet alltid bringer de beste menneskene.


Forslag til tekst på bryllupskort. Vær overbærende med hverandres svakheter. Har kjøpt et veldig fint og dyrt kort. Jeg har så lyst til å skrive noen fine ord til brudeparet og ikke bare gratulerer med bryllupsdagen? Har dere noen forslag til hva jeg skal skrive?


Ordet kondolerer kan være fremmed for mange å bruke, men det finnes mange gode alternativer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg